VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polisi darp ettiler...

6 Aralık 2012

 Bolu’da aile içi şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis memurları baba ve oğlun saldırısına ...

 Bolu’da aile içi şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis memurları baba ve oğlun saldırısına uğradı. Baba, hastanede utanmadan, "Bu ülkede hukuk yok bakın" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre olay Köroğlu Mahallesi Papatya Sokak Kundakçı Apartmanı'nda meydana geldi. Aynı dairede oturan Rıza A. ile oğlu Barış A. kavga etmeye başladılar. Tartışma büyüyünce baba oğul birbirlerine saldırmaya başladılar. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis baba oğla müdahale etmek isteyince beklemedikleri bir tavırla karşılaştılar. Baba Rıza K. ve oğlu bir anda polislere saldırdılar. Olaya müdahale etmeye çalışan polis memurları Osman E. ve Ömer Ö’yü darp ettiler. Rıza K., polis memuru Osman E’ye kafa atarak yaraladı. Polis memurunun kaşına 6 dikiş atıldı. 

 Çağrılan takviye polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Rıza ile oğlu Barış A, polis merkezine götürülürken, meslektaşları tarafından hastaneye kaldırılan polis memurlarından Ömer Ö'nün parmağına 6 dikiş atıldığı öğrenildi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.