VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Partili Ali Ercoşkun hastanede şovunu yaptı.

3 Aralık 2012

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, partisini arkasına alarak Köroğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, partisini arkasına alarak Köroğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Özcan'ı ziyaret etti.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Köroğlu Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. İbrahim Özcan ve ekibini ziyaret etti. Ali Ercoşkun, Ak Parti bünyesindeki tüm teşkilatların yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hastaneye çıkartma yaptı. Dr. İbrahim Özcan tarafından hastane girişinde karşılanan Ali Ercoşkun, makam odasına geçti. o kadar kalabalık vardı ki makam odası dolup taşınca, hastanenin 70 kişilik toplantı salonuna geçildi. Toplantı salonu da hınca hınç dolunca, hastane çalışanları odalardan sandalye taşıdı. Ali Ercoşkun, hastane yönetimini tebrik ederek, "Kendilerine başarılar diliyorum. Bolu'ya laık bir ekip görev aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Dr. İbrahim Özcan ise, "Bu bir bayrak yarışı. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Amacımız Bolu'nun kazanması" diye konuştu.

www.medyabolu.com

2 yorum yapılmış
  • debiderya
    2 Aralık 2012 • 13:00
    sakın vekilin atama istediklerini yetersizde olsa istediği yere atamamazlık etmeyin yoksa allem eder kallem eder.sizide H.İKA gibi karalayıp kaydırır demediler duymadım filan demeyin sonra
  • Karacasunun hızlısı
    2 Aralık 2012 • 13:00
    Oraya yalnız gelmek yürek ister.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.