VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Stadyumda pompalı tüfek dehşeti...

3 Aralık 2012

Boluspor ile Ankaragücü arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası internette dolaşan bir fotoğraf ...

Boluspor ile Ankaragücü arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası internette dolaşan bir fotoğraf tüm Türkiye’de konuşulmaya başladı. İddiaya göre, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta bir Ankaragücü taraftarı maç sonrası sahaya inerek elindeki pompalı tüfekle gövde gösterisi yapıyor. Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, “Şoföre ait ruhsatlı tüfeğe stadyumun dışında arama noktasında el konulmuş. Maçtan sonra da şoföre teslim edilmiş. Oradaki bir taraftar şoförün bir anlık dalgınlığından yararlanıp tüfeği alıp hatıra fotoğrafı çektirmek istemiş” dedi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Bolusporlu taraftarların stadı terk etmesiyle birlikte Ankaragücü taraftarları otobüslerine bindirilmek üzere saha içine alındı. Bu sırada yanındaki pompalı tüfeği çıkaran taraftar herkesi şaşırttı. Saha içindeki polislerin, taraftarın elindeki silahı almak için uzun süre çaba sarf ettiği öğrenildi. Polis ekipleri taraftarı gözaltına alırken, tüfeğin stada nasıl sokulduğu merak ediliyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, “Şoföre ait ruhsatlı tüfeğe stadyumun dışında arama noktasında el konulmuş. Maçtan sonra da şoföre teslim edilmiş. Oradaki bir taraftar şoförün bir anlık dalgınlığından yararlanıp tüfeği alıp hatıra fotoğrafı çektirmek istemiş. Ekiplerimiz de bunu görerek hemen müdahale etti. Tüfek ruhsatlı olduğu için sahibine teslim edildi. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kişi hakkında da tutanak tutuldu" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.