VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yine aynı apartman yine facia...

3 Aralık 2012

Bolu’da ayni aileden 6 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Aynı apartmanda geçen ...

Bolu’da ayni aileden 6 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Aynı apartmanda geçen yıl da 5 kişilik bir aile sobadan zehirlenmiş ve bir kişi hayatını kaybetmişti.

Olay, saat 10:30’da Aşağı Soku Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde bulunan apartmanın 3. katında meydana geldi. Baba Uğur Gülsüm sabah uyandığında eşi Nurşen Gülsüm ve çocuklarının baygın halde yattıklarını görünce hemen komşularına haber verdi. Apartmanın zemin katında bulunan işyerindeki vatandaşlar koşturarak aileyi evden dışarı çıkarttılar. Evde yaşayan baba Uğur Gülsüm, eşi Nurşen Gülsüm ve çocukları Bahar Gülsüm, İmren Gülsüm ile akrabaları Dilek Yılmaz ve Kerem Yılmaz 112 sağlık ekipleri tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Durumu ağır olan 8 yaşındaki İmren Gülsüm Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Zehirlenen 5 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.  

 Geçtiğimiz yıl aynı apartmanın 4. katında yaşayan 4 kişilik Dumlupınar ailesi sobadan zehirlenmiş ve baba Osman Dumlupınar hayatını kaybetmişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.