VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kıskandıran sevgi...

3 Aralık 2012

Haber: ABDULLAH CEYLAN   Göynük'te yaşayan Sadık Metin, internetten tanıştığı Cezayirli Hukuk Fakültesi mezunu genç kızla ilçede düzenlenen ...

Haber: ABDULLAH CEYLAN

 

Göynük'te yaşayan Sadık Metin, internetten tanıştığı Cezayirli Hukuk Fakültesi mezunu genç kızla ilçede düzenlenen düğünle evlendi. Çılgın aşık, sevdiği Cezayirli kız için ülkeye giderek bir süre çalıştı. Ardından Türkiye’ye getirerek evlendi.

Sadık Metin ile Cezayirli Kerime Abdour’un aşkı 2 yıl önce başladı. İkili internetten tanıştıktan sonra birbirlerine aşık oldular. Sadık Metin ve Kerime Abdour uzun süre görüştükten sonra, Göynük’lü çılgın aşık Sadık Metin sevdiği kız için çalışmak için Cezayir’e gitti. Bir süre bu ülkede çalışan Metin, Hukuk Fakültesi mezunu genç kızı evlenmek için ikna etti. 

TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVDİ…

Göynük’te düzenlenen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Kerime Abdour’un ailesinden sadece abisinin katıldığı düğün öncesinde ilçe merkezinde düğün konvoyu yapıldı.

Yabancı gelin Kerime Agdour, Türkiye'yi çok sevdiğini belirtirken, “Sadık ile evleneceğim için ailem biraz tedirgindi. Türkiye'yi ve Türk insanını bilmedikleri için endişeleniyorlardı. Ancak Sadık'ı tanıdıkça ona güvendiler ve evlenmeme izin verdiler. Bizde Türkiye'ye gelerek evlendik. Çok mutluyum. Göynük'ü ve Bolu'yu çok sevdim kendimi bir filmin içinde hissediyorum. Burası insanların çok güzel olduğu bir şehir” dedi.

ÇOK MUTLULAR…

Muratlarına eren çılgın âşıklar çok mutlu olduklarını belirtirken Göynüklü damat Sadık Metin “Uzun zamandır internetten görüşüyorduk. Cezayir’e gidip görüştüm. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlilik isteğime olumlu cevap verdi. İşlemlerin ardından sevdiğim kadını Türkiye'ye getirdim. Çok mutluyum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.