VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vefalı sürücü teşekkür etmeyi unutmadı. Bunuda gördük.

1 Aralık 2012

TEM otoyolu'nun Çaydurt mevkiinde geçtiğimiz Salı günü firen balatalarının tutuşması sonucu kendisine ait tırın dorsesi ...

TEM otoyolu'nun Çaydurt mevkiinde geçtiğimiz Salı günü firen balatalarının tutuşması sonucu kendisine ait tırın dorsesi yanan araç sahibi Yağmur Yüksel, yaşanan olay sonrası kendisine her türlü yardım ve kolaylığı sağlayan yetkililere hitaben Bolu Valisi İbrahim Özçimen'e teşekkür mesajı gönderdi.

Araç sahibi Yağmur Yüksel Bolu Valisi İbrahim Özçimen’e göndermiş olduğu teşekkür mesajında, “27.11.2012 tarihinde saat 08:30 civarında sahibi bulunduğum 40 DP 151-40 AP 152 plakalı aracım firen balatalarının tutuşması sonucu dorsem yanmıştır. Olayın ilk başlangıç anından itibaren aracımın yoldan kaldırılması ve trafik düzeni ile alakalı her türlü yardım ve kolaylığı sağlayan kendi öz malları gibi benden daha fazla emek sarf eden Bolu Otoyol Büro Amiri başta olmak üzere 5988 plakalı ekip personeline ve siz Sayın Valimiz İbrahim Özçimen ve Emniyet Müdürümüz Sabri Durmuşlar’a saygılarımı sunar ve çok çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.