VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eğlence mekanında silahlar çekildi

1 Aralık 2012

Bolu’da hafta sonu eğlence mekanlarında kavga ve silah sesleri eksik olmuyor. Gölköy Kavşağı’nda hizmet veren bir ...

Bolu’da hafta sonu eğlence mekanlarında kavga ve silah sesleri eksik olmuyor. Gölköy Kavşağı’nda hizmet veren bir eğlence mekanında çıkan kavgada silahlar çekildi, polisler olay yerine akın etti. Samet Topal isimli şahıs 3 kişi tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldı. 

Olay, gece saat 02.30 sıralarında D-100 Karayolu Gölköy kavşağında bulunan bir barda meydana geldi. Bara eğlenmeye giden Samet Topal kapının önünde sigara içtiği sırada yanına gelen üç kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada üç kişinin saldırısına uğrayan Topal yere yığıldı. Barda bulunanlar kavgayı ayırmaya çalışırken polisi arayarak yardım istediler. Kavganın büyük olduğunun söylenmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Samet Topal'ı yaralayıp barın önünde tabancalarını çekerek sağa sola ateş açan grup daha sonra geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Kavgada başına aldığı darbelerle yaralanan şahıs olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için kentin giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: medyabolu.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.