VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kocası karısına bunu yaparsa!

28 Kasım 2012

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde hırsızlık süsü vererek karısının 30 bin TL değerindeki altınlarını çalan adam, emniyetteki ...

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde hırsızlık süsü vererek karısının 30 bin TL değerindeki altınlarını çalan adam, emniyetteki ifadesinde yakayı ele verdi.

 

Olay, önceki gün Mudurnu ilçesinde bulunan belediye lojmanlarında meydana geldi. İddiaya göre, belediye çalışanı Serkan Y., karısına borçların arttığını ve altınları bozdurarak bu borçlardan kurtulmak istediğini söyledi. Ancak eşi altınları bozdurmaya izin vermedi. Bunun üzerine Serkan Y., karısının evde olmadığı sırada çok sayıda altın ve bileziği alarak arabasına sakladı. Daha sonra da polise ihbarda bulunarak evine hırsız girdiğini ve karısının 30 bin TL değerindeki altınlarının çalındığını söyledi. Emniyete götürülen Serkan Y., çelişkili ifadeler verince polis şüphelendi. Serkan Y.’nin arabasında yapılan aramalarda 30 bin TL değerindeki altınlara el konuldu. Karısının altınlarını alarak hırsızlık süsü veren koca adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.