VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

1 kişiyi öldürdü ve çalışmaya devam etti..

26 Kasım 2012

Bolu’da akşam saatlerinde akıl almaz bir vicdansızlık örneği yaşandı.  Bir minibüsün çarptığı yaya hayatını kaybederken, ...

Bolu’da akşam saatlerinde akıl almaz bir vicdansızlık örneği yaşandı.  Bir minibüsün çarptığı yaya hayatını kaybederken, vicdansız sürücü yaralı yayayı olay yerinde bırakıp işyerinde çalışmaya devam etti.

 Kaza, saat 18:45 sıralarında Mudurnu Yolu üzerinde bulunan Doğancı Köyü Seyit Mahallesi’nde meydana geldi. İbrahim Demirhan (75) ve Hüseyin Oruç, camide yatsı namazını kıldıktan sonra evlerine dönüyordu. Yoldan karşıya geçmek isteyen iki kişiye Mudurnu’dan Bolu istikametine seyreden Mustafa Kaya (48) idaresindeki kargo minibüsü çarptı. Yaralılardan Hüseyin oruç hemen ambulansla hastaneye kaldırılırken, ağır yaralı İbrahim Demirhan’a ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansın içinde dakikalarca kalp masajı yapıldı. Yarım saat süren kalp masajına yanıt vermeyen yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. İbrahim Demirhan’ın yakınları olay yerinde baygınlık geçirirken, yaşlı adamın ayakkabıları ve kol saati etrafa saçıldı.

İNSANLIK ÖLDÜ

Feci kazanın ardından ‘insanlık öldü’ derdirten görüntü ortaya çıktı. İki kişiye çarpan minibüs şoförü araçla birlikte olay yerinden kaçtı. Bir kargo şirketinde çalıştığı öğrenilen şahıs, işyerine geldi. Çalışma arkadaşlarına, “Ben kaza yaptım. Yayalara çarptım” dedi. Daha sonra da hiçbirşey yokmuş gibi başka bir araçla Bolu Dağı’nda bulunan bir firmaya kargoları bırakmaya gitti. Polis ekipleri, bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olan minibüsü park halinde kargo şirketinin yanında buldu. Hemen sürücü Mustafa Kaya, şirkete çağırıldı. Polis ekipleri, şirkete gelen vicdansız sürücüyü gözaltına alarak karakola götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

4 yorum yapılmış
  • ayhan kaplam
    25 Kasım 2012 • 13:00
    Yakalayıp sabaha kadar joplayacaksin bu kitapsizi
  • özgür kayahan
    25 Kasım 2012 • 13:00
    insanlık ölmüş sabaha kadar döveceksin aslında kitapsız herif
  • yuksel14
    26 Kasım 2012 • 13:00
    ne beklersiznizki biz türk kaddarlarıyız.paradan başka şey tanımayız..ölen ölür..acaba eğitimsizlikmi hafif cezalarmı bunlara sebeb...carpmak neyse kaza bu olur niye kaçıyorsunki......birazyavaş gidemedinmi...zaten surat yapanlara ceza kesilmiyorya yeni yetmeler son gaz gidiyor cadde ortasında.....
  • kafakemal14
    26 Kasım 2012 • 13:00
    ben kargodN ÇlıştıtğındN DOLyı bizim işletmeye getirdi bu herif kargo ve bu kargo bolu şubesi olarak denetimsiz adam şizofren belli ama çalışıo ve adam öldürüyor yine çalıştırılmaya devam ediyor ne dir bu anlamadım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.