VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu Boluspor çok güzel...

25 Kasım 2012

Boluspor, deplasmandaki başarısını bir kez daha göstererek Şanlıurfaspor maçından 3-1’lik skorla evine dönüyor. Boluspor Serhat ...

Boluspor, deplasmandaki başarısını bir kez daha göstererek Şanlıurfaspor maçından 3-1’lik skorla evine dönüyor. Boluspor Serhat Güller’siz çıktığı ilk maçında ligin en iyi futbolunu oynayarak lige yeniden merhaba dedi. Boluspor’un gollerini Sergey Djiehoua (2) ve sahanın yıldızı Ali Güzeldal attı. Şanlıurfaspor'un golünü ise Ramazan Sal kaydetti.

Boluspor sahaya Eser, Savaş, Hakan, Cemil, Alp, Gencer, Vedat, Barbaros, Ali Güzeldal, Dejeavu, Abdülaziz ilk 11 ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın 11. dakikasında Dijehoua'nın kaydettiği golle öne geçen Boluspor, soyunma odasına bu golle 1-0 önde girdi. İkinci yarıda iyi kapanan ve rakibine gol şansı vermeyen kırmızı beyazlı ekibimiz, 45. dakikada Şanlıurfasporlu Kıvanç'ın kırmızı kart görmesi ile daha da rahatladı.

ALİ SAHNEYE ÇIKTI

52. dakikada Ali Güzeldal ile farkı ikiye çıkaran Boluspor, 80. dakikada Ramazan'ın golüne engel olamadı. Son dakikalarda tüm hatlarıyla saldıran ev sahibi ekibin savunmada verdiği açığı iyi değerlendiren Bolusporumuz 85. dakikada Dijehoua'nın penaltı golü ile farkı yeniden ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 16'ya yükselten Boluspor, 10. sıraya yükseldi. 16 puanda kalan Şanlıurfaspor ise 11. sıraya geriledi.

Stat: GAP Arena

Hakemler: Abdullah Yılmaz, Volkan Akçit, Nurettin Çiçek

Şanlıurfaspor: Atacan, Tisdell, Yiğitcan, (Dk. 57 Gökhan) Mehmet Ayaz, Tunç, (Dk. 76 Sami) Serdar, Sankoh,

Ramazan, Kıvanç, İzzet, Özgür

Boluspor: Eser, Hakan, Abdulaziz, (Dk. 65 Aydın) Ali, (Dk. 82 Mesut) Djiehoua, (Dk. 90 Emre) Vedat, Cemil, Barbarus, Savaş, Gençer, Alp

Goller: Dk. 79 Ramazan (Şanlıurfaspor), Dk. 11 ve 84 Djiehoua, Dk. 51 Ali (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Sankoh, Dk. 76 Özgür, Dk. 83 Mehmet Ayaz (Şanlıurfaspor), Dk. 45 Savaş (Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 45 Kıvanç

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.