VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Fatih Metin’i öve öve bitiremedi

25 Kasım 2012

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bolu Ticaret Ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bolu Ticaret Ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i öve öve bitiremedi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının açılış törenine TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı. Hisarcıklıoğlu açılış töreninde yaptığı konuşmada Yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili Fatih Metin’i yere göğe sığdıramadı. Metin’in ilk başta kanunun değiştirilmesine sıcak bakmadığını belirten Hisarcıklıoğlu, kanunun değiştirilmesinin çok doğru bir iş olduğunu söyledi.

 

“ALLAH FATİH METİN’DEN RAZI OLSUN”

Başkan M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Eğer bu kanunun değiştirilmese idi yıllık 6 Milyar TL cebinizden çıkacaktı. Bu biz hep birlikte yaptık. Yasa komikliklerle doluydu. İsterseniz size ufak bir örneğini söyleyeyim. Eğer akşam dükkânınızın tabelası düştüğü zaman tutanak tutulur ise 70 Bin TL ödemek zorunda kalacaktınız. Diyelim ki rakip firma akşam sizin tabelanızı indirdi aşağı o zaman yandınız. Ödeyemezseniz eğer 730 gün hapis cezası var. Allah Fatih Metin’den razı olsun bu yasanın çıkarılması sürecinde çok emeği geçti. Çok çalıştı” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.