VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Oğuz Çetin yarın imzalıyor...

25 Kasım 2012

Boluspor’da Teknik Direktör arayışlarında sona gelindi. Şampiyon Gazetesi muhabirlerinin edindiği bilgiye göre, Oğuz Çetin’le her ...

Boluspor’da Teknik Direktör arayışlarında sona gelindi. Şampiyon Gazetesi muhabirlerinin edindiği bilgiye göre, Oğuz Çetin’le her konuda anlaşıldığı ifade edildi. Tecrübeli teknik adamla yarın sözleşme imzalanacak.

Geçtiğimiz hafta Oğuz Çetin’le yapılan görüşmede anlaşma sağlanamamıştı. Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Oğuz Çetin’le son bir görüşme yaptı. Oğuz Çetin’le yaşanan pürüzlerin ortadan kalktığı ve efsane isimle Pazartesi günü sözleşme imzalanacağı belirtildi.

OĞUZ ÇETİN’İN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Oğuz Çetin, 2000-2001 sezonunda Mustafa Denizli'nin kadrosunda yer alarak Fenerbahçe'ye yardımcı antrenör olarak transfer oldu. Ardından aynı görevde Werner Lorant ile çalıştı. Lorant'ın ayrılmasını müteakip bir süreliğine Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü üstlendi.

2004 yılında Kayseri Erciyesspor ve Gençlerbirliği, 2005 yılında Diyarbakırspor futbol takımlarının teknik direktörlüğü yaptı.

2006 yılında Türkiye Milli Futbol Takımında Fatih Terim'in isteğiyle yardımcı antrenörlüğü başladı. 2009 yılında Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Guus Hiddink döneminde de yardımcı antrenörlük görevine devam etti. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde başarısız olunmasının ardından teknik direktör Hiddink görevinden ayrıldı. Yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinden bir süre sonra da antrenör kadrosunun da değişeceği açıklanarak Oğuz Çetin'de istifa etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.