VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Öğrenciler, Bolusporlu oyuncuları görünce çılgına döndüler...

23 Kasım 2012

Boluspor’da yöneticiler ve futbolcular, Abant İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğretmenlere çiçek verip Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Boluspor’da yöneticiler ve futbolcular, Abant İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğretmenlere çiçek verip Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Agbetu, Djiehoua, Kingsley minik öğrencilerin ilgi odağı oldu…

 

24 Kasım Öğretmen Günü öncesi örnek bir davranışa imza atan kırmızı-beyazlı takımın futbolcuları Abant İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Yöneticiler Sefa Meral ve İlker Aktaş’ın yanı sıra futbolcular Agbetu, Djiehoua, Kingsley, Cemil ve Hakan Arslan, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. Siyahi oyuncuları karşısında gören öğrenciler alkışlayarak futbolcuları karşılarken, tecrübeli oyuncular da okuldaki öğretmenlerin günün kutlayarak gül takdim ettiler. Daha sonra bir sınıfa giren futbolcular, öğrencilerle birlikte sıralara oturup sohbet etti. Yarım saat süren ziyaretin ardından futbolcular, öğrencilerin alkışlarıyla okuldan uğurlandı.

MUHARREM DEMİREL’E PASTA KESTİLER…

Bir başka Öğretmen Günü kutlaması da kulüp binasında yapıldı. Boluspor İdari Menajeri Emekli Öğretmen Muharrem Demirel ve Altyapı Antrenörü Emekli Öğretmen Mesut Baytekin’e futbolculardan sürpriz yaş pasta hazırladı. “İyi ahlak, iyi spor, işte Boluspor. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun” yazılı pastayı üfleyen hocalar tebrikleri kabul etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.