VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Düzce'de olsa beni vururlardı"

21 Kasım 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce Öncü TV'de Erol Tayhan'ın sunduğu "Manşet" programında belediye olarak yaptığı ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce Öncü TV'de Erol Tayhan'ın sunduğu "Manşet" programında belediye olarak yaptığı çalışmalar ve projelerini anlattı. Yılmaz, kendi üslubu ile projeleri değerlendirirken, 'Bolu halkı çok anlayışlı, Düzce'de olsa beni vururlardı. Böyle bir halk dünyada yok' dedi.

Bolu halkının çok anlayışlı olduğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Düzce'de olsa beni vururlardı. Böyle bir halk dünyada yok. Yol açarken herkesin bahçesine birkaç metre giriyoruz. İstimlak olarak versem hiçbir belediyenin gücü yetmezdi.' dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Erol Tayhan'la Manşet programında belediye olarak yaptığı çalışmalar ve projelerini anlattı.

“BOLU HALKI ÇOK ANLAYIŞLI”

Belediye olarak öncelikle çözüm gereken sorunlara ardından şehrin yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmaları esas aldıklarını belirten Başkan Yılmaz, Bolu halkının çok anlayışlı olduğunu belirterek, 'Çok düzgün insan yapısı var. Düzce'de olsa beni vururlardı. Böyle bir halk dünyada yok. Yol açarken herkesin bahçesine birkaç metre giriyoruz. Vatandaşın bahçesine girmelerimi istimlak olarak versem hiçbir belediyenin gücü yetmezdi.' diye konuştu.

2 dönemdir belediye başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz, 3. döneme sıcak bakmadığını ifade ederken, 'Ancak çalışmalarımı bitiremezsem eksiklerimi kapatmak için, partim de devam derse varım' dedi. İki il arasında tartışmalara neden olan Beşiktaş'ın spor tesisi konusuna da değinen Yılmaz, önceki açıklamalarına nazaran birlik beraberlik mesajları verdi.

“BİRLİKTE KAZANALIM”

Yılmaz, 'Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'na gelmesi Bolu'yu farklı bir konuma getirdi. Eğer Trabzon, Galatasaray ve Beşiktaş da gelirse futbolun kalbi bu bölgede atar. Bolu, Düzce diye neden ayrı düşünüyorlar. Futbol konusunda özel bir doğaya sahibiz. İki il birlik olursa daha güçlü oluruz. Neden güçlerimizi birleştirmiyoruz. Tüm takımların gelmesiyle bu bölge kamp merkezi haline dönüşse Bolu ve Düzce'ye fayda sağlar. Birlikte kazanalım. Pastayı büyütüp hepimiz faydalanalım. Üzüm yemenin yolarını birlikte arayalım. Yazın Antalya ne ise kışın da bu bölgenin bu hale gelmesini istiyoruz.' diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR OLSAYDIK DÜZCE'Yİ İLÇE YAPARDIM”

Yılmaz, 'Kızdırmasınlar beni, Düzce'yi yeniden ilçe yaptırırım.' Sözlerine ilişkin, 'kendi ilçesinin il olması için gayret gösteren bir ildik. Bir daha neden başımıza alalım. Ama büyükşehir olabilseydik hemen teklif verirdim.' dedi.

“EĞER DÜZCE HÜSEYİN İKA'YI ALIRSA GÖZÜ ARKADA KALMAZ”

Alaaddin Yılmaz Düzce İl Sağlık müdürlüğü için ismi geçen Köroğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka ile ilgili şöyle konuştu, 'Kendi çapında çok özel bir cerrah, uzmanlığı tartışılmaz. Hüseyin Bey'in başhekimliğinden önce hastaneye gidenler 'Allah belanızı versin' diyenler, o geldikten sonra 'Allah razı olsun' demiştir. Hastaneler özel hastanelerden daha bakımlı hale gelmiştir. Maalesef yerel siyasette bazen iftira ve belden aşağı vurulan durumlar olabiliyor. Siyaset bazen çirkefleşebiliyor. Bu bizim kendi iç meselemizdir. Çok fazla girmek istemiyorum. Ama hiç kimse doktorluğuna, başhekimliğine laf edemez. Eğer Düzce Hüseyin İka'yı alırsa gözü arkada kalmadan dört dörtlük bir idareci almış olur.'

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.