VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İnce ince gönderme yaptı...

21 Kasım 2012

Pazartesi akşamları Köroğlu Televizyonu'nda yayınlanan 'Basın Toplantısı'nın bu haftaki konuğu AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi ...

Pazartesi akşamları Köroğlu Televizyonu'nda yayınlanan 'Basın Toplantısı'nın bu haftaki konuğu AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü idi. Karakter olarak her yaptığı işi sosyal paylaşım sitelerine taşımayı doğru görmediğini belirten Fehmi Küpçü, Ali Erçoşkun ve Tanju Özcan'a gönderme yaparak, “Yaşlı bir amcanın elini öperken fotoğraf çektirip yayınlamak bana doğru gelmiyor. Ama zannedilmesin ki bir iş yapmıyorum” diyerek yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Köroğlu Televizyonu'nda katıldığı 'Basın Toplantısı' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan'ın Bolu gündeminde daha fazla yer alması ve bu konuda aldığı eleştirilere cevap veren Fehmi Küpçü, Bolu için tüm mesaisini harcayarak çalıştığını ancak bunu kamuoyu ile paylaşmayı alışkanlık edinmediği söyledi. Küpçü, 'Birileri bana -Bolulu olmadıkları halde- 'Geredeli Vekil nerede' diye iğneleme yapıyor. Kimse merak etmesin ben tüm gücümü Bolu için kullanıyorum' dedi.

“GEREDELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Geredeli olmaktan gurur duyduğunu ve seçimlerde Gerede'nin %86'sının AK Parti'ye oy verdiğini hatırlatan Fehmi Küpçü, 'Ben Gerede'nin çocuğuyum ve Geredeli olmaktan gurur duyuyorum. Geredeliyim demek Boluluyum demektir. Bolu benim memleketim ve Bolu'ya hizmet vermekten onur duyuyorum. Tutup ta Bolulu bile olmayan birileri, beni Bolu'dan soyutlayıp eleştirmeye kalkarsa; bunu samimiyetsiz ve başkalarının ağzından konuşmuş sayarım' dedi.

'GÖNLÜM HÜSEYİN İKA'YI ARZU ETTİ AMA OLMADI'

Hüseyin İka konusuna da değinen Küpçü, "Elbette ki meselelere bakışımız farklı pencerelerden olacaktır. Bazen aynı hakikati hepimiz farklı ifade etmeye çalışıyoruz. Bunu Sayın Vekilim Ali Ercoşkun ve teşkilatımızla da istişare ettik. Ben atamalarda liyakatin ön planda tutulması taraftarıyım. Bu konu ile ilgili elbette ki Sayın Vekilimin de, İl Başkanımın da, Belediye Başkanımın da bir hissiyatı var. Biz kendi penceremizden olan kısmı aktardık Sayın Bakana. Tabi burada biraz Bakanlığın tavrı ve tutumu da önemli. Kadrolar tamamen boşa çıktığı için bakanlıkta tamamen bir prensip üzerine hareket etmeye çalıyor. Tabi prensip bizim doğrularımızla örtüşmüyor olabilir. Tabi ileriye yönelik hakkımız hala mevcut. Çünkü hissiyatımızı anlattık. Olumsuz bir şey olması durumunda tekrar bu nazara alınacak. Çok isim üzeriden hareket ettiğimiz an olay bazen şahsileşiyor. Gönlümüz, kalbimiz kesinlikle arzu ederdi ama bu konuda bazen görüş ayrılıkları oluyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.