VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tartışılacak sözler...

21 Kasım 2012

İl Genel Meclisi’nin CHP’li eski üyesi Hakkı Fidan, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda yaptı.

İl Genel Meclisi’nin CHP’li eski üyesi Hakkı Fidan, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda yaptı. Fidan, mevcut görünümle Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yerel seçimlerde çok rahat bir şekilde yeniden seçileceğini söyledi.

Hakkı Fidan, Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın projelerinin meyvelerini bu yaz vermeye başlayacağını söyleyerek, “Bolu’da büyük bir değişim söz konusu. Özellikle alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı ile ilgili büyük projeler hayata geçmeye başladı. Alt yapının bitmiş olması ve üst yapının da tüm hızıyla devam etmesi vatandaşın eski homurtularının yerini memnuniyet sözlerine bırakmaya başladı” dedi.

“BU ÇALIŞMALAR HERKESİN HARCI DEĞİL”

CHP ve MHP’nin bu yapısıyla Bolu’da seçim kazanamayacağını, Alaaddin Yılmaz’ın tekrar aday olması durumunda seçimi çok farklı kazanacağını söyleyen Fidan, “Alaaddin Yılmaz’ın yaptığı çalışmalar ortada. Bu çalışmaları yapmak her babayiğidin harcı değil. Alaaddin Yılmaz çalışmalarıyla zaten 1 – 0 önde. Bunun yanında CHP ve MHP’ye baktığımızda onların durumu da ortamda. CHP ve MHP’nin bu yapılarıyla seçimlerde hiç şansı yok” şeklinde konuştu.

www.bolugazetesi.com.tr

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.