VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Kişisel kaprisleri herşeyin önünde"

20 Kasım 2012

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun Özgürbolu’ya yaptığı açıklamaları ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun Özgürbolu’ya yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Özcan, İka’nın görevden alınması ile ilgili olarak, “Hüseyin İka başarısız olduğu için görevinden alınmadı. Hüseyin İka maalesef AKP milletvekili Ali Ercoşkun’un kişisel kaprisleri yüzünden, kişisel takıntılarından dolayı görevden alındı” şeklinde konuştu.

Doktor Hüseyin İka’yı başarılı bulduklarını belirten AK Parti Düzce İl Başkan Metin Kaşıkoğlu, Köroğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka’nın Düzce Sağlık İl Müdürü olması için çalışma yaptıklarını sitemize verdiği röportajla kamuoyuna duyurmuştu. Konu ile ilgili görüştüğümüz CHP milletvekili Tanju Özcan İka’nın başarılı olduğunu bu nedenle Düzcelilerin İka’yı istemesinin doğal olduğunu belirterek, Dr. Hüseyin İka’nın AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’un kişisel kaprisleri nedeniyle görevden alındığını belirtti.

“KİŞİSEL KAPRİSLERİ YÜZÜNDEN”

Bir bürokratın görevden alınabilmesi için geçerli mazeretlerin olması gerektiğini hatırlatan CHP Milletvekili Özcan, “Bolu kamuoyunda Hüseyin İka’yı sevenlerinin ve sevmeyenlerinin eski başhekimin görevinde başarılı olduğu noktasında aynı görüşü paylaşıyor Böyle bir kanaat vardı. Ama maalesef Ali Ercoşkun şahsi meselesinden dolayı İka ile uğraştı. Bakanlıklar nezdinde görüşmeler yaptı. İşini gücünü bırakıp vekillik yapmak yerine bir bürokratı görevden almak istedi. Hüseyin İka başarılı bir bürokrat. Bu anlamda bu tür insanların aktif görevlendirilmesi bence uygundur. Düzcelilerde Doktor Hüseyin İka’yı başarılı bulduklarını tespit etmişler ki görevlendirmeye çalışıyorlar. İnşallah aktif görevli olur ve kamuya hizmet etmeye devam eder. Bolulu olarak sağduyulu bir insan olarak temenni ediyorum. Bana göre hayırlı olur” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • engin
    19 Kasım 2012 • 13:00
    Tanju özcan sende hergün şov yapıyosunn icraat yap biraz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.