VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

72 yaşındaki fanatiğin isyanı...

19 Kasım 2012

Boluspor’un Manisaspor’a kendi evinde 2-1 mağlup olmasının ardından taraftarlar teknik heyet ve yönetime tepki gösterirken, ...

Boluspor’un Manisaspor’a kendi evinde 2-1 mağlup olmasının ardından taraftarlar teknik heyet ve yönetime tepki gösterirken, belki de en anlamlı tepki 72 yaşındaki bir Boluspor fanatiğinden geldi. Aşağısoku Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selami Demirdöğen, Serhat Güller’in takımdan ayrılmadan maçlara gelmeyeceğini ifade ederek, kombine kartını ve sitem dolu dilekçesini ile kulübe iade etti.

Aşağısoku Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ayrıca Bolu Emekli Öğretmenler Derneği Başkanlığı görevini yürüten Selami Demirdöğen, dilekçesinde bir yandan sitem ederken, diğer yandan da Konyaspor deplasmanında alnına gelen taşla yaralandığını, alınan kötü sonuçlara yöneticiler adına çok üzüldüğünü ve Serhat Güller ile başarının gelmeyeceğine inandığı için maçlara gitmeyeceğini ifade etti.

İşte 72 yaşında deplasman deplasman gezen bir Boluspor fanatiğinin Boluspor Yönetim Kurulu’na yazdığı o dilekçe…

“Bir Boluspor taraftarı ve Aşağısoku Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olarak Boluspor’un aldığı sonuçlar sizleri olduğu kadar, biz seyircileri de üzmekte ve spordan soğutmaktadır. 72 yaşımda kar, yağmur, soğuk demeden Boluspor’u destekliyorum. Konya deplasmanında alnımdan taşla yaralandım. Sizlerin bir çoğu doğmadan bizler yarım metre karlı tribünlerde teneke içinde talaş yakarak ısınır ve maç izlerdik.

Siz yöneticilerin bir çoğu ile yakın dostluğum var. Alınan bu sonuçlara sizler adına çok üzülüyorum. Sizlere yapılan küfürlere ve istifa seslerine çok üzüldüm. Fakat şu anda hocamız ile Boluspor’un başarılı olacağına kimse inanmıyor. Daha önce de başarılı olamadı. Sizlerin iyi niyetini emeğini sömürmektedir.

Önceki yıllarda tribünler dolarken, Bolu seyircisi de hocadan memnun olmadığı ve inanmadığı için maçlara gelmemektedir. Manisaspor maçından sonra tansiyonumun ve şekerimin yükselememesi için tribünlerde yerimi almayacağım. Kombine kartımı da iade ediyorum. Şimdilik Boluspor üyeliğimi devam  ettiriyorum. Hepinize sevgiler, saygılar, sabırlar ve başarılar diliyorum.”

1 yorum yapılmış
  • Ismail Aydinöz Bremen
    19 Kasım 2012 • 13:00
    Selami amcaya hak vermemek mümkün degil yeter artik bu gidisata birileri artik dur demeli biz Boluyu süper lige beklerken onlar ücüncü lige odaklandilar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.