VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Serhat Güller istifa yerine masal anlattı...

18 Kasım 2012

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Manisaspor mağlubiyeti sonrasında “Dijehoua’nun kaçırdığı pozisyonları hepimiz gördük. Ne yapsaydım ...

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Manisaspor mağlubiyeti sonrasında “Dijehoua’nun kaçırdığı pozisyonları hepimiz gördük. Ne yapsaydım ben mi girip gol atacaktım. Başkan mı gol atacaktı. Boluspor adına önümüzde çok maçlar var. Yapılması gereken çok şeyler var. Sadece Boluspor yönetimi Boluspor futbolcusu sahaya çıkarak halledemez. El ele vererek birlik beraberliği sağlayamazsak başarıyı yakalayamayız. Bir tane Boluspor var. Boluspor’a sahip çıkalım” diye konuştu.

  

"BİRLİK BERABERLİĞİ YAKALAYAMADIK"

Serhat Güller, “Maçın ikinci yarısında oynadığımız oyunu herkes gördü. Dijehoua’nun kaçırdığı pozisyonları hepimiz gördük. Ne yapsaydım ben mi girip gol atacaktım. Başkan mı gol atacaktı?. Futbolda olmayınca olmuyor. İkinci yarı tek kale oynadık. 80. dakikaya kadar her şey iyiydi de golü yedikten sonra mı kötü oldu. Her şey şapkasını önüne koyacak. Bunun tek sorumlusu ben değilim. Genel anlamında iç sahalarda oynadığımız maçlarda yaşadığımız sıkıntıları yine yaşadık. Üzerimizde çok fazla stres var. Söylenecek fazla bir şey yok. Ne yapalım. Yenilgilerde her zaman sorumluluğu biz alıyoruz. Galibiyetlerde futbolcular övülüyor. Geldiğimiz nokta taraftarımızın verdiği tepki şu maçta çok anlamlı değildi. Kulüpler her zaman bakidir. Hep söylüyorum ama maalesef birlik beraberliği arkadaşlığı Bolu olarak yakalayamadık” dedi.

“BİR TANE BOLUSPOR VAR” 

Osman Gürsoy topu köşeye vuracaktı. Başkanımız topu ağlara gönderecekti. Atamadık ama Boluspor adına önümüzde çok maçlar var. Yapılması gereken çok şeyler var. Sadece Boluspor yönetimi Boluspor futbolcusu sahaya çıkarak halledemez. El ele vererek birlik beraberliği sağlayamazsak başarıyı yakalayamayız. Bir tane Boluspor var. Boluspor’a sahip çıkalım” diye konuştu.

Serhat Güller yine istifa etmedi

2 yorum yapılmış
  • HoliganS
    17 Kasım 2012 • 13:00
    Allahtan bir tane serhat güller var.
  • erdalSERTCE
    17 Kasım 2012 • 13:00
    bu takım 2 . yarı iyi top oynarken iyi top cevirirken golü attık atıyoruz derken sen djhuoa oyundan al. manisanın o ana kadar bir tek posizyonu bile yok .ve çıktı adam. manisa bayram etti. bulduğu ilk posizyondada golünü attı. iyi oynayan takımın dişlisi ile neden oynadın serhat efendi.bu ülkede senden başka hoca yokmuyduda sen hala bu takımın başındasın. sezon başında söyledim sen bu takıma 5 gömlek küçüksün. senin bu takımda kalmanda kimin ne çıkarı var bilmiyorum ama seyirci yok artık türübünde bunu herkes bilsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.