VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu cadde Bolu’ya yakışacak

17 Kasım 2012

İzzet Baysal Caddesi’nde başlatılan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların bitmesini dört gözle bekleyen Bolu halkı ...

İzzet Baysal Caddesi’nde başlatılan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların bitmesini dört gözle bekleyen Bolu halkı ise şimdiden caddeye alışmış gibi görünüyor. Ayrıca, cadde üzerinde sökülen mobese kameralar yeniden yerlerine monte ediliyor.

Bolu Belediyesi tarafından başlatılan İzzet Baysal Caddesi üzerindeki düzenlemeler son sürat devam ediyor. Çalışmalar kapsamında doğal görünümlü baskı beton çalışmaları da start aldı. Cadde üzerine dökülen 10 santimetrelik beton uygulaması tamamlandıktan sonra, 15 santimetre daha yükseltiliyor. Üzerine yapılan uygulamayla özel bir malzeme ile yapılan, doğal görünümlü baskı beton dökülmeye başlandı. Havaların iyi gitmesiyle beraber baskı beton dökme işleminin de tamamlanacak. Çalışmaların bitmesini dört gözle bekleyen Bolu Halkı ise şimdiden caddeye alışmış gibi görünüyor.

Mobeseler geri geldi

Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, İzzet Baysal Caddesi’nde gezi yaptı. Hafta içine oranla hafta sonu tatilinde insan kalabalığı dikkat çekti. Çalışmaların bitmesini dört gözle bekleyen Bolu halkı, yeni caddenin Bolu’ya çok yakışacağını belirterek, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür etti. Ayrıca, çalışmalar kapsamında yerlerinden sökülen mobese kameralar, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden yerlerine monte edilmeye başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.