VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Böyle bir değeri Düzce’ye kazandırmak..."

17 Kasım 2012

Köroğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka, AK Parti’deki bazı güçlerin yalan ve iftiralarıyla Sağlık ...

Köroğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka, AK Parti’deki bazı güçlerin yalan ve iftiralarıyla Sağlık İl Sekreteri görevine gelmesini engellenirken, AK Parti’nin Düzce teşkilatı Hüseyin İka’yı Sağlık İl Müdürü yapabilmek için yoğun çaba harcıyor. www.ozgurbolu.com’a konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, “Hüseyin İka gibi değerli bir doktorun Düzce Sağlık İl Müdürlüğü görevinde güzel işler yapacağına inanıyoruz. Böyle bir değeri Düzce’ye kazandırmak bizi çok mutlu edecektir” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, “Hüseyin İka benim ve yönetimdeki arkadaşlarımın düşündüğü ortak bir isim. Kendisi çok değerli ve çalışkan bir arkadaşımız. Başarılı son derece tecrübesi olan bir doktorumuz. Böyle bir değeri Düzce’ye kazandırmak bizim için çok önemli. Şu anda alınmış net bir karar yok. Ancak çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” diye konuştu.

“BOLU’DA YAPTIĞI HİZMETLER ORTADA”

Kaşıkoğlu ayrıca, “Bu anlamda geçmiş tecrübesi olan bir arkadaşımızla yola devam etmek istiyoruz. Hüseyin İka çok değerli bir doktor arkadaşımız. Milletvekili arkadaşlarımla da bu konuyu görüştük ve kendileri de duruma çok olumlu baktılar. Düzce’ye Hüseyin İka gibi bir değeri kazandırmaktan gurur duyarız. Hüseyin beyin Bolu’da yaptığı çalışmaları Düzce’den de çok iyi biliyoruz. Bu aşamada Düzce’nin sağlık anlamında yapacağı atılımda Hüseyin İka’nın faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.