VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Biz kıymetini bilemedik Düzce sahip çıktı...

16 Kasım 2012

Kamu Hastaneler Birliği’nin kurulmasını fırsat bilerek çeşitli entirikalar ve iftiralarla Hüseyin İka’nın yönetici görevine gelmesini engelleyen AK ...

Kamu Hastaneler Birliği’nin kurulmasını fırsat bilerek çeşitli entirikalar ve iftiralarla Hüseyin İka’nın yönetici görevine gelmesini engelleyen AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un aksine Düzce AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Köroğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka’yı Düzce İl Sağlık Müdürü yapabilmek için imza topladı.

Hüseyin İka’nın başhekimliği döneminde yaptığı çalışmaların son derece başarılı çalışmalar olduğunu söyleyen Metin Kaşıkoğlu ‘böyle başarılı bir bürokrat Düzce’de olmalı’ diyerek Düzce Milletvekilleri, İl ve İlçe yöneticilerinden Hüseyin İka’nın Düzce İl Sağlık Müdürü yapılması için imza topladı.

 

GÖZLER SAĞLIK BAKANINDA

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu topladığı bu imzaları Sağlık Bakanına bizzat ileterek Hüseyin İka’nın Düzce İl Sağlık Müdürü olarak atanmasını talep etti. Şimdi gözler Sağlık Bakanlığı’nın Düzcelilerin bu talebine nasıl bir cevap vereceğine çevrildi.

 

Kaynak: www.bolugazetesi.com.tr

2 yorum yapılmış
  • fuat gürer
    16 Kasım 2012 • 13:00
    sahip çıkmazsan kendi değerine sahip olur başkaları... hangimiz dr. sedat bey olsun sayın ika olsun yanlarında olabildik.bize hepsi müstehak seçim olur elin yabancısının şakşakçısı oluruz.sonrada kendi kazığımız kendimize acı verir böyle işte.ama bir gerçek var ALTIN ÇAMURA DÜŞSEDE DEĞER KAYBETMEZ.düzceye şimdiden hayırlı olsun.
  • mert yıldız
    16 Kasım 2012 • 13:00
    ali erçoşkun kendi egolarını tatmin etmek için gelmiş kim düşünür boluyu seçenlere alkış tutmalı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.