VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Maliye Bakanı Bolu’da

16 Kasım 2012

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İstanbul’da gerçekleştirilen Atlantik Konseyi'nin düzenlediği 'Enerji ve Ekonomi Zirvesi programından sonra   ...

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İstanbul’da gerçekleştirilen Atlantik Konseyi'nin düzenlediği 'Enerji ve Ekonomi Zirvesi programından sonra   Ankara dönüşü Bolu’ya uğradı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İstanbul’da gerçekleştirilen   Atlantik Konseyi'nin düzenlediği 'Enerji ve Ekonomi Zirvesi  programından sonra   Ankara dönüşü Bolu Dağı AŞ bünyesinde yer alan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde mola verdi. Eşi Esra Şimşek    ile birlikte alıveriş merkezinde bulunan lokantada akşam yemeğini yiyen Bakan Şimşek yemek çıkışı alış veriş merkezini gezdi. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Şimşek’e Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Highway Outlet Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan’da eşlik etti. Kendisini gören vatandaşlar ve çocukları ile selamlaşıp hatıra fotoğrafı çeken Şimşek burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Gazze'ye yönelik saldırıların durdurulması için Türkiye'nin İsrail'le görüşmesi gerektiği ile ilgili sözlerini değerlendiren Şimşek:“ Genelde arkadaşlarımızın yaptığı değerlendirmelerin üzerine değerlendirme yapmam , ayak üstü hiç değerlendirme yapmam” dedi. Alış veriş merkezini bir süre daha gezen Bakan Şimşek daha sonra Bolu’dan ayrılarak Ankara’ya hareket etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.