VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Facebook'tan başsağlığı ziyaretine...

16 Kasım 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği 'Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta 5 aileyi evlerinde ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği 'Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta 5 aileyi evlerinde ziyaret etti. Yılmaz ayrıca, kendisine sosyal paylaşım sitesi facebook'tan mesaj atan Emine Göktaş'a da başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a facebook'tan mesaj atarak kendisini çok görmek istediğini belirten Göktaş, "Sizin evimizde bizi ziyaret etmeniz beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Babam geçtiğimiz yıl hayatını kaybetti ve sizi çok ama çok severdi. Son isteği sizi görmekti fakat nasip olmadı" dedi. Emine Göktaş'a baş sağlığı dileyen Başkan Yılmaz da, "Keşke baban rahatsız olduğu zamanlarda bize ulaşsaydın ve babanı da görseydik. Tedavi sürecinde kendisine ve sizlere yardımcı olabilseydik. Bizlerin kapısı her zaman açık, belediye sizlerin istediğiniz zaman gelebilir, her türlü isteğinizi, derdinizi ve sıkıntınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Bu günden sonra da özellikle sana söylüyorum. Ne zaman istersen o zaman beni arayabilir, hatta belediyeye gelebilirsin” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, hasta ziyaretleri kapsamında 2,5 yaşındaki İrem Suna Gökçe'yi ve ailesini de evlerinde ziyaret etti. Doğuştan şeker hastası olan İrem Suna'yı görür görmez kucağına alıp seven Yılmaz, minik İrem Suna'nın hastalığının tedavisi için ellerinden geleni yapmaya hazır oldukları söyledi. Başkan Yılmaz son olarak Ketenler köyünde ikamet eden ve yalnız yaşayan 82 yaşındaki Recep Aydın'ı da ziyaret etti. Yılmaz, kendi başına yaşamakta zorlandığını ve Huzur Evi'ne yerleştirmek istediğini belirten Recep Aydın'a, bütün işlemlerinin en kısa zamanda halledileceğini ve önümüzdeki pazartesi günü kendisinin çok daha rahat edebileceği bir ortamda yaşayacağını söyledi. Recep Aydın'ın evinden çıktıktan sonra köy içerisinde gezen Başkan Yılmaz, birkaç eve daha çat kapı girerek evlerde ikamet edenlere selam verip onlarla sohbet etti.

Başkan Yılmaz'a bu haftaki hasta ziyaretlerinde, Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Ayar, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Selami Demirdöğen ve Mehmet Çetin, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Şerife Sakin ve Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Ayşe Akduman ile Nihat Duru'da eşlik etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.