VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sürücülere kolay çözüm!

16 Kasım 2012

Gerede’de bir lastik firması, ‘kar pençesi’ adı altında üretilen ürünlerin bayiliğini alarak sürücülerin zincir dönemine ...

Gerede’de bir lastik firması, ‘kar pençesi’ adı altında üretilen ürünlerin bayiliğini alarak sürücülerin zincir dönemine son verdi. Karlı havalarda Geredeliler artık zincir yerine kar pençesini kullanacak.

Teknolojide yaşanan gelişmelere ayak uyduran isim bu kez bir esnaf oldu. Gerede ilçesinde yıllardır lastikçilik yapan Mustafa Turgut isimli esnaf, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ‘kar pençesi’ adı verilen ürünün bayiliğini aldı. Bölge bayiliği alan esnaf hemen kolları sıvayarak, Karadeniz Bölgesi’nde ürün tanıtımı yapmak için yollara düştü. Kış aylarında sürücülerin zincir takma eziyetine son vereceğini söyleyen Mustafa Turgut, “Kış mevsiminde karlı ve buzlu yollarda araç kullanımı zorlaşıyor. Karlı havalarda kullanılan diğer zincirler hem sürücüler için takması zor oluyor hem de çok ses yapıyor. Aracına değer veren ve güven arayan sürücüler için özel olarak tasarlanmış bir ürünün bayiliğini aldık. Yeni ürün bütün lastiklere uyumlu. Üç dakikada kolayca takılabiliyor” dedi.

Turgut, kar pençesi adı verilen ürünün sürekli sökülüp takılmadan yola devam edilebileceğini de ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.