VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ağır kalp krizi...

16 Kasım 2012

Ağır Ceza’da yargılanan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yoltaş, ...

Ağır Ceza’da yargılanan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yoltaş, bugün görülen duruşmada kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı İzzet Baysal Tıp Fakültesi’nde yoğun bakıma alındı.

Müfettiş raporları doğrultusunda, Bolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından görevi kötüye kullanma ve zimmet suçlamalarıyla haklarında dava açılan ESKOP Başkanı Ahmet Yoltaş ile birlikte toplam 14 kişi sanık ve tanık sıfatıyla Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya devam ederken bugünkü duruşmada bir numaralı sanık pozisyonundaki Ahmet Yoltaş kalp krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, yakıt yolsuzluğu ile ilgili Daylan Petrol yetkilisinin şahitliği dinlendikten sonra salonda bulunan şikayetçilerden Hüseyin Çavuşoğlu, şahide soru yönelterek, “Deposu 55 litre mazot alan bir araca aynı günde dakika aralıklarla toplam 600 litre mazot verilebilir mi? Böyle bir şey mümkün olabilir mi?” şeklinde sorular yöneltti. Bu soru ile birlikte duruşma hakimi aynı doğrultuda soruları Yoltaş’a yöneltti. Bu sırada başından ter boşanan Ahmet Yoltaş, iyi olmadığını belirterek hakimden oturmak için izin istedi. Yoltaş’ın oturmasına izin veren hakim mahkemede bütün şahitlerin dinlendiğini belirterek karar duruşması için 7 Mart 2013 tarihine gün verdi.

 

BANKLARIN ÜZERİNE YIĞILDI

Mahkeme salonundan çıktığı gibi kendisini koridordaki bankların üzerine atan Ahmet Yoltaş, yanında bulunan arkadaşlarına, göğsünde bir yanma hissettiğini belirterek ambulans çağırmalarını istedi. Ahmet Yoltaş, Adliye’ye çağrılan ambulansla İzzet Baysal Tıp Fakültesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.          

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.