VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Büyük Sanayi Sitesi'nden ayrılmak isteyene saygı duyarız"

15 Kasım 2012

BESOB Bolu Büyük Sanayi Sitesi üyelerinden kamulaştırma bedellerini aksatan üyelerin durumlarını görüşmek için Bolu Ticaret ...

BESOB Bolu Büyük Sanayi Sitesi üyelerinden kamulaştırma bedellerini aksatan üyelerin durumlarını görüşmek için Bolu Ticaret Sanayi Odası toplantı salonunda toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan BESOB Başkanı Tahir Gayret, “Sanayi sitesinden ayrılmak isteyene saygı duyarız” dedi.  

 

Toplantıya Bolu Belediyesi Başkanı danışmanı ve BESOB Büyük Sanayi Sitesi Proje Koordinatörü Yaşar Taşkıran, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ergin, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Tahir Gayret, BESOB Başkan Vekili Ahmet Yoltaş, BESOB Denetleme Kurulu Üyesi Selahattin Ayen katıldılar.

 

HAKSIZLIK OLMASIN

Toplantıya çağrılan üyelerden 56 kişinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını BESOB Başkanı Tahir Gayret yaptı. Başkan konuşmasında BESOB Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi ile ilgili başlangıcından günümüze kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Gayret, gündemin ana konusu olarak kamulaştırma bedellerini ödemeyen üyeler ile ilgili istatistik bilgi vererek bu aksatan üyelerin tamamının bu üyeliğinin devam etmesini arzu ettiklerini fakat ayrılmak isteyen üyelere de saygı duyacaklarını belirtti. Başkan Tahir Gayret ödemelerini zamanında yapanlara haksızlık yapılmaması için bu gün burada bir karar alınması gerektiğini söyledi.

 

SENETLERİNİZİ ALIN      

Toplantıda yapılan uzun istişarelerin ardından alınan kararlar gereği üyelerin bir hafta içerisinde BESOB Büyük Sanayi Sitesi Üyeliğine devam edip etmeyeceklerini bildirecek olup, devam edenler yatırmadıkları kamulaştırma bedellerinin tamamını Kasım ayı sonuna kadar Sadece Borazanlar Mahallesindeki Ziraat Bankası şubesine yatırabilecekler. Kasım ayı sonuna kadar kamulaştırma bedellerinin tamamını yatırmayanlar ise, bir Aralık’tan itibaren yatıracaklardan Eylül, Ekim, Kasım aylarını kapsayan üç aylık gecikme bedeli güncel ticari gecikme zammı üzerinden hesaplanarak alınacak. 25 Aralık 2012 tarihine kadar üyelerin tamamı kamulaştırma bedellerini yatırmış olacaklardır. Yatırmayanlar üyelikten ayrılmış addedileceği karara bağlandı. Kamulaştırma bedellerini yatıran üyeler Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinden senetlerini mutlaka almaları gerekmektedir. Başkan Tahir Gayret, toplantıya katılan üyelere teşekkür ederek, ilerideki günlerde tekrar bir araya gelip yapılan çalışmaların değerlendirileceğini söyledi. İyi dileklerle toplantı sona erdi.

www.memleketimbolu.net

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.