VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Serhat Güller, zor maç öncesi umut dağıttı

15 Kasım 2012

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Manisaspor'la oynayacakları maçın kendileri için serinin başlangıcı anlamında çok önemli ...

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Manisaspor'la oynayacakları maçın kendileri için serinin başlangıcı anlamında çok önemli olduğunu belirterek, ''Mutlaka kazanmak için oynayacağız ve kazanacağız'' dedi.

 

Sahalarında kaybettikleri maçların kendileri açısından sıkıntı olduğunu anlatan Güller, ''Kendi sahamızda 10 puan gibi büyük bir kaybımız var. Maalesef bunun bir türlü önüne geçemedik. Şu ana kadar sahamızda oynadığımız maçlarda 1 galibiyet ve 2 beraberliğimiz var. Şu ana kadar aldığımız puan 13. Bu, hedeflediğimiz puanların gerisinde'' şeklinde konuştu.

 

“DAHA RAHAT OYNAYACAĞIZ”

Teknik patron Serhat Güller, ligin gidişatına bakıldığında çok gerilerde olmadıklarını ifade ederek, üst sıraları her zaman yakalayabilecekleri bir pozisyonda olduklarını bildirdi. Manisaspor karşılaşmasının bu anlamda önemli olduğunu vurgulayan Güller, bu maçı kazanmaları halinde 16 puanla kalan 5 haftada daha rahat oynayacaklarını kaydetti.

 

“LİGDE KOLAY MAÇ YOK”

Serhat Güller, bir seri yakalamak istediklerini belirterek, ''En alttaki takımlar bile 2 maç üst üste kazanmışken biz henüz iki maç üst üste galip gelme başarısını bir türlü elde edemedik. Maalesef bir seri yakalayamadık. Tek hedefimiz bundan sonra bir seri yakalayabilmek. Ligde kolay maç yok. Bu hafta oynayacağımız Manisaspor maçı, bizim serinin başlangıcı anlamında çok önemli bir karşılaşma. Mutlaka kazanmak için oynayacağız ve kazanacağız'' ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.