VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da sakatlık şoku!

15 Kasım 2012

Boluspor’un antrenmanda yaptığı çift kale maç sırasında sakatlık şoku yaşandı. Başarılı üç futbolcu Gençer, Barbaros ...

Boluspor’un antrenmanda yaptığı çift kale maç sırasında sakatlık şoku yaşandı. Başarılı üç futbolcu Gençer, Barbaros ve Eser Altın idmanı yarıda bıraktı. Üç futbolcu da hastaneye kaldırıldı.

Bu hafta sonu kendi sahasında Manisaspor’u ağırlayacak olan Boluspor’da sakatlık şoku yaşandı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizerek hedefinden uzak kalan kırmızı beyazlı takımda, zorlu karşılaşma öncesi üç oyuncunun sakatlanması moralleri bozdu. Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde düz koşu ve top çalışması yapan takım, daha sonra çift kale maç yaptı. Taktik ağırlıklı yapılan maç sırasında yaşanan sakatlıklar yürekleri ağza getirdi. İlk sakatlık, taktik çalışması esnasında yaşandı. Barbaros Barut ile Alp Ergin’in çarpışması sonucu başarılı futbolcu Barbaros, ayağına aldığı darbeyle yerde kaldı. Barbaros’un ardından savunma oyuncusu Gençer Cansev deayağına  aldığı darbe sonrasında kendini yere bıraktı. İki futbolcu idmanı yarıda bırakırken, üçüncü şok yaşandı.

Eser yine sakatlandı!

Samsunspor’la oynanan karşılaşmada rakibiyle çarpışınca burnu, alnı ve elmacık kemiği kırılarak ameliyat olan Kaleci Eser Altın, maskeyle çıktığı idmanda yine sakatlık geçirdi. Üç futbolcu da kulübe ait özel araçla hastaneye götürüldü. Futbolcuların sakatlıklarının ciddi olup olmadığı konusunda henüz açıklama yapılmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.