VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Genel merkez krize el attı...

15 Kasım 2012

  HABER: www.bolugazetesi.com.tr AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ile AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ...

HABER: www.bolugazetesi.com.tr

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ile AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun arasında devam eden derin savaş iyice ayyuka çıkınca, parti genel merkezi bu duruma müdahale etmek zorunda kaldı. 10 Kasım günü alel acele Bolu’ya gelen AK Parti Bolu Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ömer Sayın, Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü’yü çağırarak çok önemli bir toplantı yaptı.

 

KÜPÇÜ’YÜ ANKARA’DAN ÇAĞIRDI

10 Kasın Cumartesi günü acilen Bolu’ya gelen Osman Boyraz, Ankara’da ki 10 Kasım törenlerinde görevli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’yü hemen Bolu’ya çağırdı. Fehmi Küpçü Ankara’daki görevini bırakarak apar topar Bolu’ya geldi.

 

TOPLANTI SAAT 11.00’DA BAŞLADI

Fehmi Küpçü 11.00 sıralarında AK Parti İl teşkilatına geldi. Küpçü’nün gelmesiyle birlikte Osman Boyraz başkanlığı’nda ki zirve başladı. Zirvede Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Ömer Sayın hazır bulundu. Toplantının dışarı sızmaması için parti binasında çaycı bile gönderildi.

 

DOSYA SAVAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Ali Ercoşkun’un İl Başkanı Ömer Sayın’ı yemek için başlattığı operasyonu daha önce Bolu Gazetesi okurlarına duyurmuştu. Ercoşkun’un Genel Merkeze Ömer sayın ile ilgili hazırladığı iddia edilen dosyalar aslında toplantının en önemli konusuydu. Bilindiği üzere Ali Ercoşkun daha önceleri de başta Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olmak üzere bir çok kişiyle ilgili dosya hazırlayıp genel merkeze sunmuştu. Ercoşkun’un dosya hazırlama alışkanlığını bilen Osman Boyraz Bolu’da AK Parti içinde yaşanan bu savaşın genel merkezi rahatsız ettiğini AK Parti’nin imajının da bu tarz kavgalar yüzünden zarar gördüğünü söyledi.

 

FEHMİ KÜPÇÜ HEP SESSİZ KALDI

Yaşanan bu savaş ile uzaktan yakından alakası olmayan diğer bir milletvekili Fehmi Küpçü’de konuşulanları şaşkınlık içersinde izledi. Zira Küpçü’nün bu yaşanan süreçten tam bir bilgisi yoktu.

 

BUNDAN SONRA OLMASIN!

Bolu koordinatörü Osman Boyraz tarafları dinledikten sonra Ercoşkun ile Ömer Sayın’a aralarında yaşanan savaşa son vermelerini istedi. Osman Boyraz bu toplantı ile ilgili hazırladığı raporu da genel merkeze sundu…

1 yorum yapılmış
  • TEŞKİLAT
    14 Kasım 2012 • 13:00
    SEMBOLİK OLARAK KULAK ÇEKMEYE GELDİLER..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.