VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Muş'tan yürek burkan mesaj!

15 Kasım 2012

Muş’un Bulanık ilçesinde bir ilkokulda görev yapan Bolulu öğretmen Şükriye Aksoy Bahşi’nin sosyal paylaşım sitesi ...

Muş’un Bulanık ilçesinde bir ilkokulda görev yapan Bolulu öğretmen Şükriye Aksoy Bahşi’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yayınladığı yürek dağlayan mesaja Bolu Belediyesi kulak verdi. Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, “Öğretmenimiz bizden yardım talep etti. Kendisine ve öğrencilerine gereken desteği vereceğiz” dedi.

 Muş’ta görev yapan Bolulu Resim Öğretmeni Şükriye Aksoy Bahşi’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yayınladığı fotoğraflar ve mesaj yürekleri dağladı.

Okulda eğitim görev birçok öğrencinin yoksulluğu Şükriye öğretmeni derinden üzdü. Genç öğretmen çaresiz durumda kalınca Bolulu hemşerilerinden yardım istedi. 800 öğrencinin eğitim gördüğü okulda birçok öğrencinin kışın ayaklarına giyebilecek kışlık ayakkabı bile olmadığını belirten Şükriye Aksoy Bahşi, facebook hesabından yayınladığı mesajda, “Okulumuzda kırılmadık cam yok. Hava git gide soğuyor. Sınıflar buz gibi oldu. Ben 17 Eylül’de göreve başladım ve bir öğretmen sandalyem dahi yoktu. Öğrencilerim tam 3 hafta yerde oturarak ders dinlediler. Evet biz için için kızıyor, sinirleniyoruz Doğu’muza! Unutmayın, aç insan her şeyi sorgulamadan yapar. Ayağınızda ayakkabınız yoksa ,ayakkabı veren ilk insan sizin kurtarıcınız olur. Gelin biz kurtaralım” diyerek yardım istedi.

Davarcıoğlu telefonla görüştü!

Öğretmenin sesine ilk kulak veren isim Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davacıoğlu oldu. Muş’un Bulanık ilçesindeki bir ilkokulda görev yapan Şükriye öğretmenle görüştüklerini ifade eden Davarcıoğlu, “Bolulu bir öğretmenimizin yerel gazetede haberini gördüm. Kendisiyle irtibat kurduk. Bize ihtiyaçlarını söyledi. STS Test kitapları, okuma kitapları, saç tokaları, tırnak makası gibi çeşitli ihtiyaçları varmış. Bu eksikler haricinde diğer eksiklerini de öğrenip yardımlarımızı göndereceğiz. Bolulu öğretmenimizi ve öğrencilerini yalnız bırakmayacağız” dedi.

1 yorum yapılmış
  • şükriye
    22 Kasım 2012 • 13:00
    HABER GAZETELER TARAFINDAN TARAFIMA AİT OLMADIĞI BELİRTİLEREK YALANLANMIŞTIR..TEKZİP METİNLERİ YAYINLANMIŞRI........TAMAMEN YALAN BİR HABERDİR..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.