VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'li kadınlardan Ak Partili kadınlara...

15 Kasım 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, kendilerini ‘Daha yeni ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, kendilerini ‘Daha yeni mi meydanlara iniyorlar’ şeklinde eleştiren Ak Parti Kadın Kolları’na yanıt vererek, “Biz zaten alanlardayız. Ak Partili kadınlar muhatabımız değil” dedi.

 

CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, yaklaşan yerel seçimler öncesi partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Zuhal Toker Işın’ın yanı sıra CHP İl Başkanı Fügen Kara, kadın kolları üyeleri ve basın mensupları katıldı. Türkiye’nin her yerinde aynı saatte seçim startının verildiğini belirten Işın, yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan öncülüğünde  başlatılan ‘7 Ayda 7 Bölge’ çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Kadınlar ile sandığı bir araya getirecek etkin bir çalışmanın, Türkiye’nin dört bir yanında 15 Kasım’da aynı saatte başlatıldığına da değinen Işın, “Yerel seçimlere giderken, ‘7 ayda 7 bölge’ çalışmamızı başlatıyoruz. Artık kadınlarımızı da siyasette aktif rol oynayacak” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın,  Ak Partili kadınların, “Biz meydanlardayız. CHP’li kadınlar yeni mi iniyor” sözlerini eleştirerek, “Ak Partili kadınlar muhatabımız değil. Herkes kendi yolunda çalışacaktır. Biz zaten alanlardayız” diye cevap verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.