VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Serhat Güller'den tartışılacak sözler...

13 Kasım 2012

Çok tartışılıyor, herkes onun gitmesini istiyor. Ancak O Boluspor’da başarılı olacağına inanıyor ve destek istiyor.

Çok tartışılıyor, herkes onun gitmesini istiyor. Ancak O Boluspor’da başarılı olacağına inanıyor ve destek istiyor. Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller gelinen noktayı Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’e değerlendirdi. Güller, “Boluspor’un daha iyi olacağına inansam şimdi bırakırım. Geçtiğimiz sezonlarda bir çok hoca geldi gitti. Değişen ne oldu. Bizim bu hafta daha fazla desteğe ihtiyacımız var.” dedi.

GİTMEM GEREKİRSE…

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, takımın kötü gidişatı sonrasında Murat Çelik’e konuştu. Güller, takımda gitmesini isteyenlere mesaj yollayarak, “Geçtiğimiz sezonlarda bir çok hoca değişti. Ancak başarı gelmedi. Ben ve teknik heyetim başarılı olacağımıza inanıyoruz. Desteğe ihtiyacımız olduğu haftaya geldik. En fazla bu hafta desteğe ihtiyacımız var. Bizim görevi bıraktığımızda Boluspor’un başarılı olacağına inansam hiç durmam. Biz iyi şeyler yapacağız. Buna inanıyorum. Manisa maçını kazanırsak yukarıdaki puan farkını kapatacağız. Taraftarımız bu hafta bize destek oldun her şey güzel olacak” diye konuştu.

SIKINTI İÇERDE!

Kendi sahamızda kaybedilen puanlar yüzünden sıkıntı yaşandığını ifade eden Serhat Güller, “İstediğimiz noktada değiliz. Bunu bende biliyorum. İçerde kaybettiğimiz Çaykur Rizespor ve Konyaspor maçlarının sıkıntısı yaşıyoruz. Deplasmanda topladığımız puanlar gayet sevindirici. Kendi sahamızda yaşadığımız sıkıntıyı aşacağız” dedi.

ALİ GÜZELDAL KRİZİ

Boluspor’da Ali Güzeldal’ın neden kadroya alınmadığı tartışılırken, Teknik Direktör Serhat Güller “Ali Güzeldal’la aramızda bir sorun olduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor. Futbolcu oynamıyorsa biraz da kendine bakacak. Hazır değil” dedi.

“ALİ HAZIR DEĞİL”

Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın da antrenman öncesi görüştüğü tecrübeli oyuncu Ali Güzeldal krizi aşılmaya çalışılırken, Teknik Direktör Serhat Güller konuyla ilgili olarak konuştu. Güller, “Ali fizik gücü olarak yeterli değil. Onun yerine Cafercan Aksu’yu kadroya alıyorum. Kadroya girememesinde aramızda bir sürtüşme olduğu haberleri kesinlikle yalan. Kadroma hangi oyuncu faydalı olursa onu alırım. İsimler üzerinde takılmıyorum. Genç Emere’yi kaç maç oynattım. Agbetu yedekken o oynadı. Antrenmanda oyuncuların çalışmasına bakıyorum. Futbolcular oynamıyorsa önce kendine bakacak. Antrenmanlarda daha fazla çalışarak formayı kazanmak için mücadele edecek. Ali’yi kadroya almamamın nedeni hazır olmadığı içindir. Bende Ali gibi bir oyuncudan faydalanmak isterim” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.