VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Bey'i Alpdoğan, bakanı bile takmadı

13 Kasım 2012

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in “01.07.2012 tarihinden itibaren öğretmenler hariç bütün görevlendirmeler iptal edilecek” yazılı ...

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in “01.07.2012 tarihinden itibaren öğretmenler hariç bütün görevlendirmeler iptal edilecek” yazılı emrine rağmen Bolu Bey'i olarak adlandırılan Bolu Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, Dinçer'i takmadı. Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı ve Türk Eğitim Sen Şube Sekreteri Alaaddin CEREN ile 100.Yıl İlkokulu norm fazlası Müdür Yardımcısı Nihat ÜNALAN Kasım ayı itibariyle Bolu İl Müdürlüğüne görevlendirildi. 

Yine Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirilmesiyle ilgili olarak illere gönderdiği 28.09.2012 tarih ve 16791 sayılı resmi yazının 4. Maddesinde “Branşı Sınıf Öğretmenliği olanlara bu görev verilmeyecek; ancak öğretmenin norm fazlası olması durumunda görev verilebilecektir'' denmesine ve sınıftan öğretmen çekilmesine karşı çıkılmasına rağmen sınıftan öğretmen çekilmeye devam ediliyor.

Bolu Bey'i MEB'in bu yazısını da takmadı. Canip Baysal İlkokulu öğretmeni olan Türk Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman okulunda norm fazlası olmamasına rağmen yazının geldiği tarihten sonra Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni olarak görevlendirildi.

1 yorum yapılmış
  • Ömer Kaan ÇAKIR
    12 Kasım 2012 • 13:00
    Vay be helal olsun.Adam bildiğini okumuş.Koskoca bakanı bile takmamış.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.