VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İntihar şoku!

13 Kasım 2012

Bolu’da önceki gün yakalanan 165 kilo eroinin arkasından şok edici bir olay gün yüzüne çıktı.

Bolu’da önceki gün yakalanan 165 kilo eroinin arkasından şok edici bir olay gün yüzüne çıktı. Eroinleri taşıyan kişinin astsubay olduğu ve Bolu’da polisler tarafından durdurulunca kafasına silahı dayayıp intihar ettiği öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Van'dan İstanbul'a eroin sevkıyatının haberini alan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık şebekesine Bolu'da operasyon düzenlendi. Van'dan yükledikleri uyuşturucuyla yola çıkan Astsubay Özgür Y. ve Zeynel Ş, Bolu'da polisler tarafından durduruldu. Edirne'de görevli astsubay Özgür'ün polisler etrafını sarınca beylik silahını çekerek intihar ettiği öne sürüldü. Kiralık aracın bagajında 165 kilo eroinin ele geçirildiği, operasyonda iki astsubayın uyuşturucu kuryeliği yaptığı belirlendi.

Uyuşturucu sevkiyatında öncülük yapan astsubay Zeynel Ş'nin polisteki sorgusunda suçunu inkar ettiği öğrenildi. Polis baskını sırasında intihar ettiği öne sürülen Özgür Y. memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Suç ortağı olan arkadaşı da Bolu'da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, İstanbul'a götürülen eroinin sahibi ile alıcısını yakalamak için soruşturmayı genişletti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.