VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

45 dakika tuvaletten çıkmadı...

12 Kasım 2012

Bolu’da dün gece ilginç olduğu kadar bir o kadar da düşündürücü bir olay yaşandı. Olayın ...

Bolu’da dün gece ilginç olduğu kadar bir o kadar da düşündürücü bir olay yaşandı. Olayın kahramanı Tahsin Halk Atalay isimli bir vatandaşımız. Alkollü şahıs alkolmeyeye üflememek için 45 dakika girdiği tuvaletten çıkmadı. İşte gülünesi bir vatandaş haberi…

Bolu’da hacizli yakalamalı aracıyla polisten kaçarak kendisine ait tekel bayisine gelen bir şahıs, alkolmetreyi üflememek için 45 dakika tuvalette bekledi.

“TUVALETE GİRİYORUM” DEDİ VE…

Olay, gece saatlerinde Beşkavakalar Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu üzerinde devriye atan polis ekipleri, yanlarından hızla geçen Tahsin Haluk Atalay idaresindeki 14 EP 595 plakalı jipi sorgulattı. Sorgulama sonucu aracın Bolu Belediyesi tarafından hacizli yakalama kararı olduğu öğrenildi. Bunun üzerine aracın peşine takılan polisler, şahsın kendisine ait olduğu öğrenilen Beşkavaklar Mahallesi’ndeki tekel bayisine geldi. Şahsın alkol muayenesi yapılması için alkolmetreyi üflemesi istendi. Ancak şahıs üflemek istemedi. Daha sonra polis ekiplerine dönerek, “Ben tuvalete gidip geliyorum” dedi. Tuvalete giren şahıs 45 dakika boyunca dışarıya çıkmadı.

142 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Yaklaşık bir saat süren bekleyişin ardından tuvaletten çıkan Tahsin Haluk Atalay, polis aracıyla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürüldü. Burada alkol muayenesi yapılan şahıs 142 promil alkollü çıktı. Hacizli yakalamalı jipe el konulurken, şahısa alkollü araç kullanmaktan ceza kesildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.