VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İyice barbarlaştık...

10 Kasım 2012

Beşkavaklar Mahallesi Pazar yerinde meydana gelen kavgada kimliği belirlenemeyen bir şahıs İ.B. isimli vatandaşın kafasında ...

Beşkavaklar Mahallesi Pazar yerinde meydana gelen kavgada kimliği belirlenemeyen bir şahıs İ.B. isimli vatandaşın kafasında sopa kırarak kayıplara karıştı. Başından ağır yaralanan ve baygınlık geçiren İ.B., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay önceki akşam saat 18.30 sıralarında Beşkavaklar Mahallesi Pazar yerinde meydana geldi. Kimliği belirlemeyen bir şahıs, pazarda alışveriş yapan İ.B. isimli şahsın yanına giderek, elindeki sopayla kafasına iki üç kez vurduktan sonra olay yerinde suç aleti olan sopayı bırakarak kaçtı. Aldığı darbeler sonrası yere düşüp baygınlık geçiren İ.B.'ye ilk müdahaleyi Pazar yerinde görev yapan Zabıta ekipleri yaptı.

Bölgeye çok sayıda Asayiş ekipleri sevk edildi. Darp sonrası görevli polisler suç aleti olan sopaya el koyarken, İ.B. isimli şahsı kafasından yaralayan şahsı bulabilmek için çevrede araştırma yaptılar. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yarı baygın olan ve beyin kanaması geçirebilme ihtimaline karşın yaralı şahsı Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına aldılar. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, darp olayını gerçekleştiren şahıs her yerde aranıyor.

Haber: Kasım Şahin – Bolu Gündem Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.