VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Seni çok özlüyoruz...

10 Kasım 2012

Laik, demokratik ülkemizin kurucusu, komutan, askeri deha ve aynı zamanda eşsiz bir devlet adamı, Türk ...

Laik, demokratik ülkemizin kurucusu, komutan, askeri deha ve aynı zamanda eşsiz bir devlet adamı, Türk Milletinin lideri Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 74. yıldönümünde milletçe saygı ve özlemle anıyoruz.

Bir ülkenin onurunun, haysiyetinin korunarak nasıl değiştirileceğini, dönüştürüleceğini, nasıl çağdaş ve örnek cumhuriyet haline getirilebileceğini gösteren en başarılı örnek Türkiye Cumhuriyetidir. 30 Ağustos, 29 Ekim, 10 Kasım, 19 Mayıs, 23 Nisan gibi anlamlı günler ulusumuzun milli davalarının hatırlanması bakımından özel bir önem taşımaktadır.

Bizler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız bu anlamlı günler başta olmak üzere, her zaman ve her yerde, dosta ve düşmana, onun ilkeleriyle onun gösterdiği hedefe doğru ulus ve vatanının, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma ve yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, her türlü engellemelere rağmen gelecek nesillere taşıyacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Geçmiş ile sorunları olanlarda, gelecek için farklı beklenti ve düşünceleri olanlarda bu gerçeği böyle bilmelidir. Bugün bu topraklarda, böyle ve bu soyadıyla yaşayabiliyorsanız, biraz namus, biraz şeref, biraz vefa, biraz minnetiniz varsa, bırakın nankörlüğü ve özünüze dönüp bütün bunları borçlu olduklarınızı hatırlayınız.“Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.” diyen, düşünceleri, öngörüleri, eylemleri ve devrimleri ile insanlığa mal olmuş ve tarihe damgasını vurmuş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 74. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyor, manevi huzurunda saygı ile eğiliyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.