VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz'dan hodri meydan

8 Kasım 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Belediye Başkan aday adayı Yüksel Ceylan ile CHP Bolu ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Belediye Başkan aday adayı Yüksel Ceylan ile CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a adeta meydan okudu. Bolu Gündem Gazetesi'ne özel açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, “Yüksel Ceylan yeğeniyle birlikte karşıma çıksınlar. Öyle tek tek değil ikisi birden çıksın hodri meydan” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, göreve geldiğinden bu yana Bolu'yu geleceğe taşımak için uğraştığını, fakat bazı kişi veya kişilerin kendisini yıpratmaya çalıştığını ve hizmetlerini yalan beyanlarla engellemeye çalıştığını belirtti.Yılmaz konuşmasında, “CHP'den Belediye Başkan aday adayı olan Yüksel Ceylan, yeğeni CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile birlikte karşıma çıksınlar. Öyle tek tek değil ikisi birden gelsin. Bolu'nun sevgisini, saygısını nasıl gördükleri o zaman ortaya çıkar. Beraber toplanıp da gelsinler” diye konuştu.

“Yüksel Ceylan yanına yeğenini alsın çıksın karşıma” Yapılan hizmetlerin yanlış yorumlarla halka anlatmaya çalışanların Bolu halkını da ihanet ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Biz Bolu halkına hizmet için varız. Yaptıklarımızı halkımız yakından takip ediyor. Yapılan işler bittiğinde herkes ne olduğunu görecek. Bolu halkından isteğim Bolu'yu yok edenler ile geleceğe taşıyanların farkını görsünler. Ben bu sokakları tek başıma dolaşıyorum. Farklı bir şey yapınca da yalan yanlış yorumlar yapıyorlar. Tekrar söylüyorum; Yüksel Ceylan yanına yeğenini alsın çıksın karşıma” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.