VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şehit anasından Vali'ye övgü..

6 Kasım 2012

Bolu’da şehit Mustafa Erol Mühürcüoğlu’nun 83 yaşındaki annesi Sebahat Mühürcüoğlu, Vali İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret ...

Bolu’da şehit Mustafa Erol Mühürcüoğlu’nun 83 yaşındaki annesi Sebahat Mühürcüoğlu, Vali İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret etti.

"VALİ SAYESİNDE KAFAMDAKİ ÖNYARGILARI SİLDİM"

17 Haziran 1993 yılında Sinop ilinde görevi başında şehit olan Mustafa Erol Mühürcüoğlu’nun 83 yaşındaki annesi Sebahat Mühürcüoğlu, Vali İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret etti. 6 çocuk annesi olduğunu ve çocuklarından birinin şehit olduğunu ifade eden Sabahat Mühürcüoğlu, Vali İbrahim Özçimen’in kendisini çok samimi ve içten karşılamasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Vali evladımı görmeyi, onunla tanışmayı ve sohbet etmeyi çok istediğim için ziyaretine geldim. Sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ederim. Vali evladım sayesinde idarecilere karşı kafamdaki ön yargı konusunda birçok şeyi sildim. Görevinde başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali İbrahim Özçimen de, “Elimden geldikçe ve zaman buldukça siz vatandaşlarımızla vakit geçirmeyi ve sohbet etmeyi tercih ediyorum. Bizler siz vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Sizlere hizmet için bu görevlerdeyiz. Biz idareciler için vatandaş memnuniyeti esastır” şeklinde konuştu.

“SİZİN İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Şehitlik mertebesinin önemine de değinen Vali Özçimen, “İnsan çalışarak pek çok rütbe ve unvanlar elde edebilir. Ancak bu rütbelerin başında hiç şüphe yok ki ilk olarak şehitlik rütbesi gelir. Çünkü şehitlik, hayat karşılığında elde edilmektedir. Bugün, şanlı bayrağımızın gölgesinde birlik ve beraberlik içinde yaşamamızı şüphesiz ki vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimize borçluyuz. Sizin için ne yapsak azdır. Hakkınızı ödeyemeyiz” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.