VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Silahlı saldıran tutuklandı!

6 Kasım 2012

Bolu’da önceki gece Cumhuriyet Caddesi’nde yaşanan ve bir kişinin pompalı tüfekle yaralandığı olayda silahı kullanan ...

Bolu’da önceki gece Cumhuriyet Caddesi’nde yaşanan ve bir kişinin pompalı tüfekle yaralandığı olayda silahı kullanan Murat Arol isimli şahıs, “adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, önceki gece Cumhuriyet Caddesi’nde yaşandı. Ahmet İlhan isimli şahıs, kız arkadaşıyla birlikte caddede yürürken, daha önce aralarında husumet bulunan Murat Arol ve arkadaşlarıyla karşılaştı. Otomobilden inen Arol ve yanındakiler, Ahmet İlhan’la kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine Ahmet İlhan olay yerinden kaçmaya çalışırken, Murat Arol isimli şahıs otomobilden aldığı pompalı tüfekle kaçan şahsın arkasından dört el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Ahmet İlhan’ın sırtına ve çevredeki araçlara isabet ederken, zanlılar olary yerinden kaçtı.

Aralarında husumet bulunan Ahmet İlhan’ı tüfekle yaraladıktan sonra kaçan Murat Arol yakalandı. Adliyeye çıkarılan zanlı, “adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    5 Kasım 2012 • 13:00
    yapaıyorsanız adam gibi gazetecilik yapın olayı çarpıtmayın ahmetin yanında kız değil mekan sahibi vardı murata tokat atıldı muratta öğle tokat atılmaz böyle atılır diğe intikamını aldı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.