VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eski başhekime başkan Yılmaz'dan ziyaret

5 Kasım 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Devlet Hastanesi eski Başhekimi Operatör Doktor Hüseyin İka’yı Köroğlu ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Devlet Hastanesi eski Başhekimi Operatör Doktor Hüseyin İka’yı Köroğlu Ünitesi’nde bulunan Genel Cerrahi Polikliniği’nde ziyaret etti. 

    Nezaket ziyareti esnasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz eski Başhekim Hüseyin İka’dan övgüyle bahsederek, “Hüseyin bey bana göre Bolu’da yetişen bürokratlar içerisinde çok az kişiye nasip olan başarılı işlere imza atmış birisidir” dedi.

    “Önemli olan bir yerde görev yapmak değil orada kalıcı bir iz bırakmaktır”

    Ülkede en çok sıkıntı çekilen konunun yetişmiş eleman sıkıntısı olduğunu vurgulayarak konuşmasını sürdüren Yılmaz, “ Ülkemizde tüm idarecilerimiz yetişmiş eleman bulmakta zorlanırlar. Bolu'da da yetişmiş eleman sayımız çok azdır. Bolulu olup da şehrimize bürokrat olmuş ve işini hakkıyla yapabilen insan sayımız da çok fazla değildir. Bolu'da yetişen bürokratlar içerisinde bana göre en başarılı olan isimlerden birisi eski Başhekimimiz Hüseyin İka’dır. İşi ile evli 2 bürokratımız var hastanede. Bir tanesi Hüseyin beydi. Şu anda Hüseyin bey görevden alınmış durumda. Bunun verdiği üzüntüyü ve ezikliği yaşayarak kendisi ziyarete geldim. Çünkü kendisi hem Kızılay Başkanı, hem Başhekim olması sebebiyle ekonomik olarak ulaşamadığımız, belediyenin imkanlarının yetmediği konularda Kızılay vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine hiç bir problem olmadan müthiş bir gayret ve zevkle çalışıyorduk, Bolu'daki büyük bir açığı beraberce kapatıyorduk. Böylesine gayretli ve yetişmiş birisini kaybetmenin hüznü içerisindeyim. Mahalli politikalar yüzünden sıkıntılar yaşanabiliyor. Önemli olan bir yerde görev yapmak değil, iz bırakmak. Herkes her türlü görevde olabilir ama görevden ayrıldığı zaman orada bir iz bırakabilmeli. Ben Hüseyin beyin iz bırakan bir yönetici olduğuna yürekten inanıyorum. Hüseyin beyin yaşı çok genç ve önünde çok uzun bir zaman var. Bolu ondan çok daha farklı konularda istifade etmesini bilecektir. Üzülmemesini temenni etmek için buradayım. Her zaman yanında olduğumu söylemek için buradayım. Allah Bolumuz da ve Türkiye'de Hüseyin beylerin sayısını artırsın” diye konuştu.

    “Bulunduğum durumu bir kayıp değil, bir kazancın başlangıcı olarak görüyorum”

    Genel Cerrah Op. Dr. Hüseyin İka da şöyle konuştu " Başkanımızın ziyaretinde dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İdarecilik hayatımda en rahat çalıştığım büyüklerimden bir tanesiydi. Bizler Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’la çalışırken hem kendimizi güvende hissettik, hem de yaptığımız işlerden sonuna kadar haz aldık. Mevcut bulunduğum durumu benim için kayıp değil, bir kazancın başlangıcı olarak görüyorum. Mesleki anlamda yapılacak her şey hizmettir. Bu topraklar bizim olduğu gibi, bu kurum da bizim. Buraya hizmet etme borcumuz var. İstediğim bundan sonra bizzat takip edeceğim liyakat sahibi insanların her hangi bir yanlışa düşmeden işlerini ve görevlerini yerine getirmeleridir. Ben buna dikkat ettim. İnsanların da buna dikkat etmesini sağlayacağım. Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum”

   Öte yandan İka gazetecilerin soruları üzerine devlet memuru olduğunu hatırlatarak izin almadan her hangi bir açıklama yapmasının söz konusu olamayacağını kaydetti.

1 yorum yapılmış
  • Adnan Boyacıoğlu
    5 Kasım 2012 • 13:00
    Ne demiş Alaaddin Bey ''Şu anda Hüseyin bey görevden alınmış durumda. Bunun verdiği üzüntüyü ve ezikliği yaşayarak kendisi ziyarete geldim. Sayın Ercoşkun'da okusun bunu da partisinin bile yanlış yaptığını bildiğini görsün..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.