VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşte sağlıkta yeni kadro....

2 Kasım 2012

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen’in göreve başladığı ...

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen’in göreve başladığı bildirildi. Özmen ile birlikte görev yapacak ekipte belirlendi.

Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık adına basın kuruluşlarına gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; “663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı Teşkilatında yapılanmaya gidilirken, bunlardan ilk olarak Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Taşra Teşkilatı olarak Halk Sağlığı Müdürlüğü kurulmuş, 19 Mart 2012 tarihi itibari ile göreve başlamıştır. Bu değişimin diğer ayağı olan; kamu kaynaklarının daha etkin, verimli ve tek elden yönetilmesi amacıyla Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Taşra Teşkilatı olan Kamu Hastaneleri Birliği kurulmuş olup birliğin başına atanan Genel Sekreter Dr. Murat Özmen ekibi ile beraber görevine başlamıştır. Bu ekipte Genel Sekreter Dr. Murat Özmen, Genel Sekreterin altında Mali İşlerden sorumlu Başkan Hasan Hüseyin Şahin, İdari İşlerden Sorumlu Başkan Uğur Pay, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Birlik Yöneticisi Uzm. Dr. Abdullah Danışman, İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İbrahim Özcan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gönül Canpolat, İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hülya Ensari, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Baran Akan görevlerine başlamışlardır. Hem İl Halk Sağlığı Müdürlüğü hem de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda hizmete devam edeceklerdir. Yeni yapılandırmanın ilimize hayırlı olmasını temenni eder, yeni ekibe görevlerinde başarılar dilerim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.