VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

8 bin vatandaşımız belediyenin çalışmalarını yerinde izledi

2 Kasım 2012

 ‘’Hizmet Tanıtım Gezileri’’  ile 3 yılda 8 bin vatandaş belediyenin hizmetlerini yerinde görme şansını yakaladı Bolu ...

 ‘’Hizmet Tanıtım Gezileri’’  ile 3 yılda 8 bin vatandaş belediyenin hizmetlerini yerinde görme şansını yakaladı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın büyük heyecanla gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını vatandaşa daha iyi anlatabilmek amacıyla düzenlenen “Hizmet Tanıtım Gezileri” kapsamında 3 yılda 8 bin vatandaş, belediyenin hizmetleri konusunda yerinde bilgi aldı.

Alt yapı çalışmaları yanında Sosyal Belediyeciliğe de önem veren Başkan Yılmaz, her fırsata vatandaşla bir araya geliyor. “Belediye Hizmet Gezileri” adı altında düzenlenen etkinlerle vatandaşa; atık su, temiz su, şantiye, geri dönüşüm, barınak, çevre yolları, hayır çarşısı ve park bahçeler çalışmaları yerinde gösterilerek çevre temizliği ve belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler veriliyor.

Yapılan çalışmaları beğeni ile karşılayan vatandaşlar hizmetlerden son derece memnun olduklarını,  hizmet tanıtım gezileri ile alt yapı çalışmalarının ne kadar büyük ve ne kadar önemli olduğunu öğrendiklerini ifade ediyor.

Yediden yetmişe herkesin katılabildiği hizmet tanıtım gezileri ile her geçen gün gelişen, büyüyen Bolu ve belediye çalışmaları hakkında vatandaşa bilgiler verilmeye devam ediliyor.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.