VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abdullah Abat bombaladı...

29 Ekim 2012

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’e öyle açıklamalar yaptı ki, ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’e öyle açıklamalar yaptı ki, çok tartışılacağa benziyor. Abat, “İç sahada küfür eden taraftar istemiyoruz. Kimse kimseye 10-20 TL verip küfür etme hakkını sahip değil. Bu sözlerim taraftar gruplarına değil. Küfür edecek taraftar da maça gelmesin kardeşim. Karnı ekşi olanlar şapkasını önüne koyup düşünsün” dedi.

“KİMSENİN EGOSUNU TATMİN ETMİYORUZ”

Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında Murat Çelik’in sorularını telefonda yanıtlayan Abdullah Abat, iç sahada bazı taraftarların küfür ederek takımı olumsuz yönde etkilediklerini ifade ederek, “Taraftara da bir mesaj vermek istiyorum. İç sahada küfürü engellememiz lazım. Taraftarımız hepsi takımlarını desteklesin. Kayseri de 2 takımda olmasına rağmen tribünlerde takımlarını destekliyorlar. Ama küfürde etmiyorlar. 10 liraya kimsenin egosunu tatmin etmiyoruz. Biz bunun için zamanımızı verip paramızı harcamıyoruz. Küfür eden taraftar istemiyoruz. İç sahada küfür sıkıntısı yaşıyoruz. Kimse kimseye küfür etme hakkını sahip değil” dedi.

“KARNI EKŞİ OLANLAR ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNSÜN”

Abdullah Abat çarpıcı açıklamalrına devam ederek, Taraftarlar bağırarak veya küfür ederek ne futbolcuyu, ne teknik heyeti ne de yönetimi göndermek gibi bir hakka sahip değiller. Boluspor benim babamın malı değil. Her şey güzel olsun diye çabalıyoruz. Biz bu yola inandık. Doğru bildiğimiz yoldan şaşmıyoruz. Karnı ekşi olanlar şapkasını önüne koyup düşünsün” diye konuştu.

“TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM”

Abat, “Takımı tebrik ediyorum. İnşallah bu dönüm noktası olur. Alınan 3 puanın önemi çok fazla. 9 maçta havlu atmak isteyenler şapkalarına önüne oyup düşünsünler. Her şey daha güzel olacak. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.