VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yaren zoru sever...

29 Ekim 2012

Boluspor, Kayseri Erciyespor deplasmanında mucizeye imza attı. Serhat Güller’in cezası nedeniyle tribünde oturduğu maçta oyuncuları ...

Boluspor, Kayseri Erciyespor deplasmanında mucizeye imza attı. Serhat Güller’in cezası nedeniyle tribünde oturduğu maçta oyuncuları tecrübeli teknik adamı son 5 dakikada ipten aldılar. Boluspor, son 5 dakikasına 2-1 mağlup girdiği maçta Kingstey ve Engin’in arka arkaya golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

  Maç tutuk başlayan Boluspor Kayseri Erciyesspor karşısında varlık gösteremedi. Bu karşılaşmaya maç eksiği ile 2.sırada başlayan Kayseri temsilcisi etkili ataklarla Boluspor defansını ve kalesini zorlayan ataklarla gol ararken 14.dakikada siyahî oyuncusu Gouho topu Boluspor ağlarına bıraktı. Bu dakikadan sonra ataklarını artıran Kayseri Erciyesspor 2.gole Emrah Bozkurt ile çok yaklaştı. Boluspor kanatlardan rakip kalede gol ararken 35.dakikada Abdülaziz’in ortasında ters bir vuruş yapan Fatih Topu kendi ağlarına bıraktı.(1-1) Maçın ilk yarısı 1-1 sonuçlandı.

YIKILDIĞIMIZ AN Boluspor ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapmak isterken 50.dakikada savunmanında hatasını iyi değerlendiren Emrah Bozkurt topu çok iyi bir şekilde kontrol etti ve kaleci Serdar Kulbilge’nin sağından topu ağlara bıraktı (2-1)

KİNGSTEY SAHNEDE Maçın son dakikalarında Boluspor girdiği pozisyonlarda kaleci Behram’ı geçemezken 87.dakikada Barbaros’un vurduğu top defanstan sekti ve Kingsley’in önünde kaldı. Topa güzel bir vuruş yapan Kingsley Boluspor’un beraberlik golünü attı 2-2

MUCİZE GOL GELDİ Kayseri Erciyesspor Beraberlik golünün şokunu atlamazken Korner atışını kullanan Cafercan’ın ortasına Engin Aktürk düzgün bir vuruşla durumu 2-3’e getirdi. Boluspor bu dakikadan sonra 2 net gol pozisyonuna daha girerken bu fırsatları değerlendiremedi. Maç Boluspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.