VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 Bin kişi Cumhuriyeti'ne sahip çıktı

29 Ekim 2012

Bolu’da 5 bin kişi Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Fener Alayı’nda bir araya geldi. 7’den 70’e ...

Bolu’da 5 bin kişi Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Fener Alayı’nda bir araya geldi. 7’den 70’e her kesimin büyük ilgi gösterdiği fener alayında muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

Bolu’da gündüz yapılan resmi törenlerin ardından Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için akşam saatlerinde bir araya gelen 5 bin kişi Hükümet Meydanı’na yürüdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve İlçe Örgütleri tarafından Cumhuriyet’in 89. yıldönümünde fener alayı düzenlendi. Cici Taksi Kavşağı’nda başlayan fener alayına 5 bin kişi katıldı. Ellerinde Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla meydanlara inen Bolulular, hep bir ağızdan şarkılar ve marşlar okudu. Cici Taksi Kavşağı’ndan yürüyüşe geçen vatandaşlar, Hükümet Meydanı’na kadar ilerledi. 7’den 70’e her kesimin büyük ilgi gösterdiği fener alayında muhteşem görüntüler ortaya çıktı. Bazı vatandaşlar kucaklarında bebekleriyle yürüyüşe katılırken, bazı hayvan severler de kucaklarındaki kedi ve köpeklerle yürüyüşe destek verdi. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da katıldığı yürüyüş Hükümet Meydanı’nda sona erdi.

Valilik binası önünde toplanan 5 bin kişi saygı duruşun ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Vatandaşlar daha sonra yürüyüşü tamamlayarak dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.