VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Cumhuriyet böyle kutlanır...

29 Ekim 2012

Cumhuriyet’in kuruluşunun 89. yıldönümü kutlamalarının en güzel yapıldığı yerlerden biri de  Highway Outlet AVM’de yapılanıydı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 89. yıldönümü kutlamalarının en güzel yapıldığı yerlerden biri de  Highway Outlet AVM’de yapılanıydı. Türkiye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı alışık olmadığı şekilde gergin bir ortamda kutlarken, vatandaşlar Highway’de ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet coşkusunu yaşadılar.  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 89. yıl coşkusu Highway’de de kutlandı. Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde Türk Bayrakları ile kutlanan 29 Ekim coşkusu ziyaretçilerin de eşlik etmesi ile tam bir eğlenceye dönüştü. 7’den 70’e tüm ziyaretçiler çalınan marşlara bayrakları sallayarak ve ritim tutarak eşlik ettiler. Çocuklar ellerinde Türk bayrakları ile 10. yıl marşına eşlik ederek aileleriyle birlikte Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadılar.

Highway Outlet AVM’de yapılan coşkulu kutlamalar belik de bayram geleneğinin ve heyecanının nasıl olması gerektiğini herkese göstermiş oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.