VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Uzun, Özcan'a twitter'dan salladı...

29 Ekim 2012

AK Parti’ye geçen HAS Parti eski İl Başkanı Abdullah Uzun, twitter hesabından CHP Milletvekili Tanju ...

AK Parti’ye geçen HAS Parti eski İl Başkanı Abdullah Uzun, twitter hesabından CHP Milletvekili Tanju Özcan’a gönderme yaptı. Uzun, Tanju Özcan’dan sürekli telefonu mesaj geldiğini ifade ederek, “Telefonuma iki günde 6 sefer mesaj atanlar önce Cumhuriyeti bir tanımlasın.Cumhurdan ve Cumhuriyet'ten ne anladıklarını merak ediyorum” diyerek imalı mesaj yolladı.

Abdullah Uzun, sosyal paylaşım sitesi twitter’daki kişisel hesabından CHP Milletvekili Tanju Özcan’a sert göndermeler yaptı. Tanju Özcan vatandaşları düzenlenecek Fener Alayı’na cep telefonu mesajı göndererek davet etti. Mesajda, “Aileni ve Türk bayrağını kap gel, Fener alayında bize katıl Cumhuriyetine sahip çık” ifadeleri yer aldı. AK Partili Abdullah Uzun, bu mesaj üzerine twitter’dan Özcan’a göndermeler yaptı.

SEN KİMSİN GÖNDERMESİ

Uzun, “Dün akşamdan beri ısrarla telefonuma mesaj geliyor. Fener alayı olacakmış. ‘Aileni ve Bayragını kap gel,Bize katıl Cumhuriyetine sahip çık’ diyorlar. Arkadaş! Ailem benim,Bayrağım benim.Cumhuriyet benim.Çok şükür hepsi yerli yerinde duruyor. Sen Kimsin?Size neden katılacağım? Cumhuriyet nereye gitti de sahip çıkacağım? Siz önce Cumhuriyetin nereye gittiğini hele bir söyleyin bakarız. Telefonuma iki günde 6 sefer mesaj atanlar önce Cumhuriyeti bir tanımlasın.Cumhurdan ve Cumhuriyet'ten ne anladıklarını merak ediyorum” yazdı.

Uzun’un bu ifadeleri yeni bir polemiği beraberinde getireceğe benziyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.