VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu kafilesine polis engeli..

29 Ekim 2012

Cumhuriyetin 89.Yıldönümü nedeniyle Ankara’ya giden Bolu kafilesi şehir çıkışında polis ekipleri tarafından güvenlik gerekçesiyle durduruldu.

Cumhuriyetin 89.Yıldönümü nedeniyle Ankara’ya giden Bolu kafilesi şehir çıkışında polis ekipleri tarafından güvenlik gerekçesiyle durduruldu. ADD Bolu şube başkanı Elfaz Temiz ile CHP Bolu milletvekili Tanju Özcan burada güvenlik ekipleriyle konuşarak böyle bir genelgenin olmadığını ve Ankara’ya gitmelerinin engellenemeyeceğini söylediler.

Tanju Özcan vali yardımcısını arayarak konu hakkında bilgi aldı. Bu sırada dakikalarca bekletilen Bolu kafilesi Bolu Valiliği’nden böyle bir genelgenin olmadığını öğrenince yola devam etti. Konu ile ilgili olarak konuşan ADD Bolu şube başkanı Elfaz Temiz “Polis çok geniş güvenlik önlemleri almıştı. İleride başka sorunlarla karşılaşmamak için Ankara’ya farklı bir güzergahtan gitmeyi uygun gördük. Öyle bir genelgenin olmadığını öğrenmemize rağmen, yol boyunca bazı otobüslerin emniyet ekipleri tarafından çevrildiğini üzülerek gördük. Mesela Zonguldak’tan Ankara’ya giden bir otobüsün geri dönmek zorunda kaldığını gördüm. Sabah 6,30’da yola çıkmamıza rağmen bu tür engellemeler yüzünden saat 10,15 sularında Ancak Batıkent tarafına gelebildik” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.